Honnan lehet tudni, hogy egy power bank lítium alapú-e vagy sem?
Figyelt kérdés
2018. dec. 3. 18:44
1/10 repulo válasza:
Megkeresed a leírásában, turkálsz a gugliban típusszám alapján.
Különben csinálnak mással is?
2/10 A kérdező kommentje:
Igen! szerintem is csak lítium alapú van, bár a reptéri online adminisztárció azt mondta, hogy power bank-ot lehet vinni gépre, amikor rákérdeztem hogy biztos-e, akkor kiegészítették, hogy jah igen, ha lítium van benne akkor nem. :D
2018. dec. 3. 18:50
3/10 A kérdező kommentje:
egyébként egy ilyen jó nagy tégla alakú power bankról lenne szó
2018. dec. 3. 18:50
5/10 repulo válasza:
Lehet C4-van benne, de akkor azt lehet ezek szerint.
6/10 anonim válasza:
Szia!
Ha nem Lítium+valami akkor...mi...?
7/10 anonim válasza:
A típusára rá kell keresni és írni fogja, hogy milyen akksi van benne.
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
A modern boltiak többségében lítium alapúak, de vannak alkáli fémes elemes, illetve ni-mh alapúak is.
Az építettek meg olyanok, amilyenek. Lehetnek ólom savas akkumulátor alapúak vagy alkáli fémes elemesek, de a szuperkapacitoros sem kizárt.
10/10 anonim válasza:
Azt lehagytam az előbb, hogy általában ami nem szétszedhető (a cellák otthon nem cserélhetőek forrasztás nélkül) azok általában lítium alapúak, de itt is vannak kivételek, vagyis kivehető cellás lítium alapú powerbank is létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!