Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri ez a telefon? Doogee x53

Megéri ez a telefon? Doogee x53

Figyelt kérdés
Azt mondtak nekem ne vegyek ilyen kinai telefonokat mert ezeknek egy ido utan bajuk lesz nekem csak facebookra kene meg neha youtubera megeri???
2018. dec. 1. 00:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Akkor a meizu

Vagy inkább használtan egy Samsung Galaxy a3 2016?

2018. dec. 1. 12:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen, vagy a Meizu M6, vagy a Xiaomi Redmi 6A, de utóbbinak csak 2 GB RAM-al szerelt példánya az, ami ilyen olcsó (30E Ft-ért lehet kapni).
2018. dec. 1. 15:12
 13/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem éri meg!!! Akárki is szeretne bármilyen Doogee terméket venni, nem ajánlom! Vettem egy ilyen telefont majdnem egy éve (!!!) és ma már örülök ha a sarki boltból teli akksival hazajutok alig 6 százalékkal .. Egy idő után folyamatosan akadni fog, kilép az alkalmazásokból, belassul. Undorító módon lehúzzák az embert pénzzel hogy egy ilyen telefonra költsenek.
2019. ápr. 3. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!