Megéri ez a telefon? Doogee x53
Figyelt kérdés
Azt mondtak nekem ne vegyek ilyen kinai telefonokat mert ezeknek egy ido utan bajuk lesz nekem csak facebookra kene meg neha youtubera megeri???2018. dec. 1. 00:49
1/13 anonim válasza:
Amennyibe ez kerül sor nem veszíthetsz vele.
3/13 A kérdező kommentje:
Csak azert kerdezem mert mindenki azt mondja inkabb vegyek samsungot hasznaltan de nem merek hasznaktat venni
2018. dec. 1. 01:16
4/13 anonim válasza:
Szerintem nem. Ha jól informálódtam akkor 1 GB RAM van benne (első pár napba gyors aztán elkezd lassulni, nekem pl 3 GB RAM-os telóm van nem olyan lassú csak néha) de persze attól is függ hogy milyen Proci van benne és stb stb én nem venném meg. Mennyi a maximum ár?
6/13 anonim válasza:
Ha olcsón akarsz, jó okostelefont venni, akkor a Xiaomi és a Meizu mobilokat nézd meg. Elsősorban az Eustock oldaláról, de az Árukeresőn is körbenézhetsz (többek között a Redmi 6A, 30E Ft körül is kapható, magyar boltokban, pl. a Smartshop-ban).
7/13 anonim válasza:
2 GB RAM alatti telót nem szabad megvenni, mert pár hónapon belül akadozni fog.
8/13 anonim válasza:
A kínaiak között is vannak jók az olcsóbb kategóriában (pl. Xiaomi, Meizu)! A Doogee-t kerüld, de ha ez a telefon más márkájú lenne, akkor se szabadna megvenni, mert ez egy harmatgyenge cucc! Samsung-nál meg az "A" szériá-nál kezdődnek az értelmes telefonok, az A5 pl. egész jó, de az drágább. Bár, nem ártana tudni, mi a keret, úgy könnyebb lenne ajánlani telefont...
9/13 A kérdező kommentje:
Max 29 ezer
2018. dec. 1. 11:44
10/13 anonim válasza:
Most így nagy hirtelen a Meizu M6 3/32 jut eszembe, de az is 33 ezer az Eustock-on. Csodát ne várj tőle ennyiért, de egy viszonylag korrekt belépő szintű telefon, alapdolgokra bőven elég és nem fog fél év után belassulni. Tapasztalat, mert egy hardveresen hasonló Meizu-m van és másfél év után sincs belassulva, nem fagy, stabil a rendszere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!