Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson telefonok...

Sony Ericsson telefonok vannak még manapság?

Figyelt kérdés

Nemnagyon találtam hirdetésüket, hogy mostanság lenne piacon.

Van pl. tőlük okostelefon, vagy akár régi típusú telefon?

2018. nov. 30. 23:21
 1/6 anonim ***** válasza:

A Sony megvette az Ericsson részét 2010 környékén.

Jelenleg is vannak Sony "okos" telefonok. "Xperia" sorozatok.

2018. nov. 30. 23:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

2012-ben az Ericsson kiszállt a buliból, így azóta Sony néven fut.

Évről-évre egyre kisebb a piaci részesedése a feltörekvő kínai gyártók (Huawei, Xiaomi, stb.) miatt.

Ha nem csinálnak valamit, akkor néhány éven belül bezárhatják a boltot.

2018. nov. 30. 23:45
 3/6 anonim ***** válasza:

2001-ben egyesült a Sony és az Ericsson:

"By August 2001, the two companies had finalised the terms of the merger announced in April."

Forrás: [link]

via: [link]

2012-ben olvasztotta be a Sony a Sony Ericssont:

"On February 16, 2012, Sony announced it had completed the full acquisition of Sony Ericsson."

Forrás: [link]

via: [link]

A Sony Ericsson telefonjai:

[link]

az X szériájuk (Xperia) az okostelefonok:

[link] #X_Series:_Xperia_phones

A Sony 2012-től már csak okostelefonokat gyárt.

2018. dec. 1. 00:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak sajnos valóban évről évre le vannak maradva.
2018. dec. 1. 09:52
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Mit gondoltok, a mai Sony telefonok mennyire megbízhatóak? Élettartam tekintetében mire számítson az ember?

Mert ugye a régi Sony Ericsson telefonok a legjobbak közé tartozott, 6-8 évig (vagy tovább is) simán elmentek ("buta" telefonok).

Mit érdemes most venni, ha a hosszú élettartam az elsődleges szempont?

2018. dec. 1. 14:23
 6/6 anonim válasza:
Sajnos már nem! Szerintem a legjobbak voltak azok a telók. Nekem is volt w300i; k550i- ezért a telóért újonnan még a mai napig kiadnék vagy 25-öt simán! Volt k800i-m is, sőt még volt k660i-m is, amit cseréltem amúgy a k800-i-re. Imádtam ezeket a telókat, ahogy kinéztek a gombokat rajtuk, simán operaminivel face; google; menetrendek; gyakorlatilag minden elment rajta kivéve az androidos szarságok. De helyettük volt egy csomó jó játék mint például a gangstar kings of la.jar, meg á tényleg retro, de én a mai napig inkább ezeket venném meg! :)
2019. szept. 17. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!