Miért volt régen nagy divat a Sony Ericsson mobilok, manapság meg a Samsung telefonok, és hova tűntek a Sony Ericsson mobilok?
A Samsung azért megy most, mert sokat fejlődött és van olyan jó mint az Iphone, de lényegesen olcsóbb.
Szerintem a legjobb akkor is az Iphone, csak nagyon drága.
Ellenben a Samsung van olyan jó már szerintem.
Miről beszélsz?
Fogyasztói társadalom van, nincs tökéletes termék.
Egy Apple között is van hibás, de Samsung között is.
Sőt veszel egy 50 milliós Audi S8-ast, senki nem mondta nem mehet tönkre a motor 20.000 km után, mert hibás darabot fogtál ki!!!
Nekem több Iphone-om volt és 1-2 alkalommal kellet visszavinni, az sem tökéletes.
De a Samsung akkor is sokat fejlődött, volt olyan Samsung telefonom amit 2 havonta vittem szervizbe.
Fogyasztói társadalom:
Vedd meg = aztán dobd el.
Ennyi.
Egyszer volt, hol nem volt egy Ericsson nevű mobilteló gyártó (nem csak mobiltelót gyártottak). Aztán olyan xarul mentek az eladásaik, hogy a csődölés helyett hagyták a Sonynak, hogy bevásárolja magát a mobilos réslegükbe. Ekkor születtek meg a Sony Ericsson mobilok.
Aztán az Ericsson kompletten kiszállt az ágazatból, 100% Sony tulajdon lett és megszüntették az Ericsson nevet a telókon.
Szóval, ma nem létezik Sony Ericsson márka, csak Sony.
A Sony meg úgy néz ki, nem tudja, mi kell az európai vevőknek, egyre esnek az eladásaik.
A Samsung sok hibája ellenére stabil az eladásokban, részben praktikus, részben parasztvakítás, de jó merketinggel támogatott fejlesztések, funkciók miatt.
A Sony meg az Xperia Z óta tök ugyanazt csinálja, a műszaki adatsor elemeinél csak a paraméter-értékek kúsznak kicsit felfelé, dizájn is megkövesedett. Ráunt a nép.
Miért lenne néphülyítő a vízállóság? Nem jártál általános iskolában fizika órára? Gézlapot a pohárra rakni ami tele van vízzel és nem ereszti át. A víznek a felületi feszültsége miatt van. A lyukak mögött sűrű szövésű műanyag háló van és nem ereszti be a vizet a telefonba, csak ha elég mélyre mész vele a vízben, hogy a nyomás betolja. Meg van adva ugyanúgy a maximális mélység, ahogy a karóráknál is.
Szoftveres hiba az minden androidos készülékkel van, de még az iPhone-nal is, most is küzdünk egy 5S-sel, mert valamiért nem működik a Facetime rendesen, a kikapcs gomb is szeret tönkremenni és bizony van mikor beakad pár másodpercre, az üzenetküldés se mindig tökéletes. A családban mindenkinek iPhone-ja van, nem kell bemutatni a telefont. Nem Isteni csoda az iPhone, csupán kicsit jobban leválogatják, ha meg hiba van velük a hype fanok meg se mukkannak róla...
Ismerősök között vannak csúcs Samsungok, simán hozzák az iPhone szintjét, még akár többet is. Ebben a kategóriában már tök mindegy mit vesznek, csupán a fanatizmus dönti el a jóságát, az meg nem objektív...
A mai telók világában a márkahűség értelmét vesztette.
Minden gyártó tud nagyot durrantani és nagyot hibázni is.
Én most már minden új teló vásárláskor hetekig bújom a teszteket, vevői véleményeket és ez, meg ár/érték alapján próbálok választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!