Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért volt régen nagy divat a...

Miért volt régen nagy divat a Sony Ericsson mobilok, manapság meg a Samsung telefonok, és hova tűntek a Sony Ericsson mobilok?

Figyelt kérdés
Régebben mindenkinél a Sony Ericsson telefonokat láttam amikor még nem voltak okos telefonok , most meg mindenki majdnem a samsungot veszi. mi a különleges ezekbe a telefonokba?
2017. máj. 25. 10:52
 1/9 anonim válasza:
65%
Halad a kor. Húsz évig legyen ugyanaz a telefon? :D Mindig jönnek jobbak, és az kell az embereknek.
2017. máj. 25. 10:59
 2/9 anonim ***** válasza:
63%

A Samsung azért megy most, mert sokat fejlődött és van olyan jó mint az Iphone, de lényegesen olcsóbb.

Szerintem a legjobb akkor is az Iphone, csak nagyon drága.

Ellenben a Samsung van olyan jó már szerintem.

2017. máj. 25. 11:09
 3/9 anonim ***** válasza:
25%
A samsung van olyan jó? A Samsung lassan csak kacaot gyárt: problémák a szoftveben és a hardverben. Ezek az új Samsung mobilok, ha ez neked versenyképes, akkor vegyed. A Sony mobiljai az újabbak szintén szoftvers problémmákkal küzdenek. És akkor ott van a nép hülyítő víz állóság, amin csak egyetlen egy kis nyílás van az már nem vízálló, a nyílás meg kell ( mikrofon, hangszóró). Tehát átbaszás az egész. Az okos vevő ezeket nem szereti
2017. máj. 25. 11:24
 4/9 A kérdező kommentje:
nekem is samsungom van mégpedig egy s4 , én megvagyok vele elégedve mert szinte sose fagy le és sokat tud nagyon , de azé van mikor csinál hülye dolgokat.
2017. máj. 25. 11:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Miről beszélsz?

Fogyasztói társadalom van, nincs tökéletes termék.

Egy Apple között is van hibás, de Samsung között is.

Sőt veszel egy 50 milliós Audi S8-ast, senki nem mondta nem mehet tönkre a motor 20.000 km után, mert hibás darabot fogtál ki!!!

Nekem több Iphone-om volt és 1-2 alkalommal kellet visszavinni, az sem tökéletes.

De a Samsung akkor is sokat fejlődött, volt olyan Samsung telefonom amit 2 havonta vittem szervizbe.

2017. máj. 25. 11:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Fogyasztói társadalom:

Vedd meg = aztán dobd el.

Ennyi.

2017. máj. 25. 11:30
 7/9 Wadmalac ***** válasza:
100%

Egyszer volt, hol nem volt egy Ericsson nevű mobilteló gyártó (nem csak mobiltelót gyártottak). Aztán olyan xarul mentek az eladásaik, hogy a csődölés helyett hagyták a Sonynak, hogy bevásárolja magát a mobilos réslegükbe. Ekkor születtek meg a Sony Ericsson mobilok.

Aztán az Ericsson kompletten kiszállt az ágazatból, 100% Sony tulajdon lett és megszüntették az Ericsson nevet a telókon.

Szóval, ma nem létezik Sony Ericsson márka, csak Sony.

A Sony meg úgy néz ki, nem tudja, mi kell az európai vevőknek, egyre esnek az eladásaik.

A Samsung sok hibája ellenére stabil az eladásokban, részben praktikus, részben parasztvakítás, de jó merketinggel támogatott fejlesztések, funkciók miatt.

A Sony meg az Xperia Z óta tök ugyanazt csinálja, a műszaki adatsor elemeinél csak a paraméter-értékek kúsznak kicsit felfelé, dizájn is megkövesedett. Ráunt a nép.

2017. máj. 25. 11:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Miért lenne néphülyítő a vízállóság? Nem jártál általános iskolában fizika órára? Gézlapot a pohárra rakni ami tele van vízzel és nem ereszti át. A víznek a felületi feszültsége miatt van. A lyukak mögött sűrű szövésű műanyag háló van és nem ereszti be a vizet a telefonba, csak ha elég mélyre mész vele a vízben, hogy a nyomás betolja. Meg van adva ugyanúgy a maximális mélység, ahogy a karóráknál is.

Szoftveres hiba az minden androidos készülékkel van, de még az iPhone-nal is, most is küzdünk egy 5S-sel, mert valamiért nem működik a Facetime rendesen, a kikapcs gomb is szeret tönkremenni és bizony van mikor beakad pár másodpercre, az üzenetküldés se mindig tökéletes. A családban mindenkinek iPhone-ja van, nem kell bemutatni a telefont. Nem Isteni csoda az iPhone, csupán kicsit jobban leválogatják, ha meg hiba van velük a hype fanok meg se mukkannak róla...

Ismerősök között vannak csúcs Samsungok, simán hozzák az iPhone szintjét, még akár többet is. Ebben a kategóriában már tök mindegy mit vesznek, csupán a fanatizmus dönti el a jóságát, az meg nem objektív...

2017. dec. 30. 12:07
 9/9 Wadmalac ***** válasza:

A mai telók világában a márkahűség értelmét vesztette.

Minden gyártó tud nagyot durrantani és nagyot hibázni is.

Én most már minden új teló vásárláskor hetekig bújom a teszteket, vevői véleményeket és ez, meg ár/érték alapján próbálok választani.

2018. jan. 2. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!