Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kiesett a zsebemből az IPHONE-...

Kiesett a zsebemből az IPHONE-m (2 éves) és felül nem működik az érintőképernyő, de lent minden jó és ugyanúgy működik. Szerintetek mi a baja?

Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 19:26
 1/8 anonim ***** válasza:
esetleg eltört?
2010. jún. 26. 19:32
 2/8 A kérdező kommentje:
neem, nem tört el.. semmi baja.. csak nem működik felül az érintő:S körülbelül a telefon közepéig.. utána meg tökéletes:) telefonálni is tudok vele..de nagyon sok minden nem tudok használni így..:S és nem tudom mi lehet a baja..
2010. jún. 26. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:
hát ezt szervizbe kell vinni, így nem tudunk segíteni...
2010. jún. 26. 19:41
 4/8 anonim ***** válasza:
4000-ért kicserélem, vagy postázom leírással. Miskolci vagyok.
2010. jún. 26. 22:44
 5/8 A kérdező kommentje:
uh az jó lenne:) én nyíregyházi vagyok:) megbeszélem anyáékkal és visszaírok:) köszike:)
2010. jún. 26. 22:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak aztán át ne legyen verve az úrfi. Nem tudom, javítható-e érintőképernyő csere nélkül, de arra tippelek, hogy nem... Az én négy éves HTC-mbe az érintőképernyő csere 10000 forint, pedig kisebb, és egyszerűbben szétszedhető cucc...
2010. jún. 27. 01:25
 7/8 anonim ***** válasza:

01:25

Nem tudom figyelt-e a kedves válaszadó, de azt írtam (még mindig ott a válaszom, nézze csak meg), hogy kicserélem az ajánlott összegért az érintőpanelt.

Ezen nem tudom mi lehet az átverés.

Ha elhozza, és működőképessé teszem, akkor nem lehet szó csalásról. Ha meg elküldöm a panelt, és ő cseréli, akkor max ő cseszheti el. Ebben az esetben sem vagyok okolható.

2010. jún. 27. 16:46
 8/8 A kérdező kommentje:

elvittem a telefont szervízbe és azt mondták ,hogy az egész előlapot hátlapot minden ki kell cserélni, ahogy hogy működjön.. és azt mondták hogy állítólag nem lehet szétszedni az iphone-t.. mert eltörik az egész..:S, az előző válaszadótól szeretném kérdezni, hogy ha elküldöd a leírást és a panelt akkor esetleg mi meg tudjuk magunknak csinálni?

Most elfogok menni nyaralni, de jövőhéten megbeszélhetjük a részleteket.. mert elég korrekt az ajánlatod. :)

2010. jún. 29. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!