Kiesett a zsebemből az IPHONE-m (2 éves) és felül nem működik az érintőképernyő, de lent minden jó és ugyanúgy működik. Szerintetek mi a baja?
01:25
Nem tudom figyelt-e a kedves válaszadó, de azt írtam (még mindig ott a válaszom, nézze csak meg), hogy kicserélem az ajánlott összegért az érintőpanelt.
Ezen nem tudom mi lehet az átverés.
Ha elhozza, és működőképessé teszem, akkor nem lehet szó csalásról. Ha meg elküldöm a panelt, és ő cseréli, akkor max ő cseszheti el. Ebben az esetben sem vagyok okolható.
elvittem a telefont szervízbe és azt mondták ,hogy az egész előlapot hátlapot minden ki kell cserélni, ahogy hogy működjön.. és azt mondták hogy állítólag nem lehet szétszedni az iphone-t.. mert eltörik az egész..:S, az előző válaszadótól szeretném kérdezni, hogy ha elküldöd a leírást és a panelt akkor esetleg mi meg tudjuk magunknak csinálni?
Most elfogok menni nyaralni, de jövőhéten megbeszélhetjük a részleteket.. mert elég korrekt az ajánlatod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!