Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van olyan utólagosan alkalmazh...

Van olyan utólagosan alkalmazható vezeték nélküli töltő megoldás, ami jó?

Figyelt kérdés

Van egy telefonom, ami alapból nem támogatja a vezeték nélküli töltést. Egyszer pár éve próbáltam olyat, hogy töltő fólia a hátlap és a tok közé, amit be kellett dugni az usb portba és egy töltő padon lehetett tölteni, de nagyon lassú volt, 7-8 óra alatt sem töltött fel, ráadásul ha kicsit is nem jól raktam rá, akkor elcsúszott és nem töltötte.

A kérdés, hogy a mostani töltők között van-e olyan, ami már jól működik, értelmes sebességgel tölt? Magyarországi vásárlás és ebayes beszerzés is jó lehet

2018. nov. 27. 10:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Mágneses usb kábellel ki tudod küszöbölni a napi töltő bedugdosást és az aljzat kopását.."

Plusz egy riasztást estére, hogy el ne felejtődjön a töltőre csatlakozás.

2018. nov. 28. 22:35
 12/12 A kérdező kommentje:
vettem egy mágnesest, nagyon elégedett vagyok vele, szuper.
2019. júl. 4. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!