Mi a baja és honnan rendelhetek alkatrészt? És mit?
Noa N5 telefonom leesett, eltört a kijelző és az érzékelő is. Kb 4 napja történt, de 2 napja már be se kapcsol.
Szóval egy elég ritka kínai telefonról van szó. Eddig 3 szervizben voltam, 2ben azt mondták nem tudnak vele mit csinálni mert még nem volt ilyen telefon náluk, a harmadikban azt mondták ha neten rendelek alkatrészt, megcsinálják. Bővebb infót nem mondtak
A 16 éves vagyok és semmit nem értek ehhez. Tudnátok segíteni? Honnan lehet, érdemes rendelni és mit is kéne tulajdonképpen?
Az ebay-en vagy az alin tudsz hozzá rendelni esetleg. De mennyi egy ilyen telefon új ára?
Mert ha valami 20-30 ezer , akkor felesleges rendelni hozzá, meg meg csináltatni. Vegyél egy másikat.
Nézd őszinte leszek, ez egy baromi olcsó telefon újonnan kb 30 ezer lehetett (ha Kínából rendelte, max 20). Ha találsz is kijelzőt hozzá, akkor sem biztos, hogy a szerviz meg tudja csinálni, ha még meg is tudják, mi van, ha 10-15 ezret elkérnek érte?
Én azt mondom, hogy nem éri meg javítani, azt a pénzt költsd egy új telefonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!