Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone SE alkatrészt hol...

Iphone SE alkatrészt hol lehet találni?

Figyelt kérdés
Elázott az Iphone SE készülékem, elvittem szervízbe és ott mondták hogy egy panelra lenne csak szükség a megcsinálásához , viszont az Apple nem gyárt ilyet, szóval nem lehet rendelni, böngészem az internetet szinte minden oldalt megnéztem már (Facebook adok veszek oldalakat, vatera, jofogás) de sehol nem találtam. Valaki nem tud esetleg ilyen oldalt ahol lehet találni alkatrészeket ?
2017. aug. 8. 04:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Mi van???

A szerviz sem tud segíteni? Milyen szervizbe adtad be? Bocsánat, de ez azért is vicces, mert én, egy Meizu telefont vittem be, egy kínai telefonjavításba (mivel már nincs rá bolti garancia) és ott, a szervizes ajánlotta fel a panel cserét, hogy ő megrendeli (mivel nem garis, ezért értelemszerűen fizetős)... .

Én inkább amondó vagyok, hogy vidd be egy másik szervizbe... .

Amúgy meg e-bay, de hát ha nem tudsz paypassal fizetni (vagy nem akarsz), akkor mond meg a szerviznek (fura lenne, ha ő nem tudna ott [sem] fizetni)... A másik: hardveraprón még tedd fel nyugodtan a kérdést, hátha ott tudnak segíteni.

2017. aug. 8. 07:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Ebayrol nehogy rendelj panelt. Vidd masik szervizbe!
2017. aug. 8. 07:50
 3/10 anonim ***** válasza:

vidd el olyan szervizbe akik megcsinálják.

Pl. Westendben vannak iphone szervizek, több is.

2017. aug. 8. 08:36
 4/10 anonim ***** válasza:

Igen, e-bayról óvatosan, nehogy rosszat rendelj, vagy rossztól rendelj....

Amúgy én is inkább amondó vagyok hogy vidd el egy másik szervizbe.... Nem csak a Westendben vannak, hanem más plázában is.

2017. aug. 8. 08:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Azt akartam mondani hogy a plaza-k amik nagyobbak tele vannak iphone szervizzel, oda érdemes, ki van zárva valaki ne tudna segíteni, és ne már neked kelljen rendelni.

Aréna plaza, Mammut, Westend

2017. aug. 8. 09:04
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a sok választ , a probléma annyi hogy egy kisvárosba lakom elég messze a fővárostól, és szerintem a legközelebbi Iphone szerviz Székesfehérváron van ami még így is 200km tőlem kb. Nem tudom amúgy a szerviz nevét ahová vittem az biztos hogy nem Iphone hanem telefonszerviz, megpróbálom akkor itt a környéken másik szervizbe is . Még egyszer köszönöm a válaszokat
2017. aug. 8. 13:37
 7/10 Alex Fly ***** válasza:
Pedig érdemes lenne márkaszervízbe vinni. Azokat az Apple ellátja alkatrésszel, a mezei GSM-szervizek pedig onnan szerzik be ezeket, ahonnan tudják.
2017. aug. 8. 14:17
 8/10 anonim ***** válasza:

gondolom alaplapon ázott el valami, arra gondolt a szervizes. azt tényleg nem gyártja az Apple "csak úgy", bontott telefonokból lehet szerezni, már persze, ha elég bátor vagy, hisz honnan tudja az ember, hgy amit vesz, az ép, és működni fog.

másrészt nem fog vele működni az ujjlenyomatolvasód sem, mert az össze van rendelve a gyári alaplapoddal...és még drága is, hiszen fődarab...nem hinném, hogy megérné neked...inkább te is add el alkatrésznek, és vegyél egy másikat..

2017. aug. 8. 15:55
 9/10 A kérdező kommentje:
az ujjlenyomat olvasó legyen a legkevesebb. A szervizben azt mondták hogy 6-8 ezerért betudja rakni, és igen amit írtál az igaz hogy igazából zsákbamacska az egész. Megpróbálom másik szervizben , és nézem a netet. Aztán majd kiderül mi lesz. De ha pl tudok szerezni egy hibás SE-t mondjuk 15-20 ezer forint között, plusz ugye a beszerelés akkor 30 alatt megvagyok és azért az nem rossz.
2017. aug. 8. 22:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Kérdező: így már más.... . Bár azért is érdemes a márkaszervizt felhívni (vagy e-mailon rájuk írni), mert ha nem is tudsz bemenni hozzájuk személyesen, akkor küldd el nekik.
2017. aug. 9. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!