Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet biztonsági kódot...

Hogyan lehet biztonsági kódot megadni a billentyűzárhoz (Sony Ericsson w705)?

Figyelt kérdés
Le szeretném zárni a billentyűket egy kóddal, amit csak én tudok. Keresgéltem a neten, de mintha nem lenne ilyen. Esetleg ti tudtok valamit erről? Előre is köszönöm a segítséget:)
2010. jún. 26. 10:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én pontoztam midnen hozzászólásod;)
2010. jún. 26. 20:18
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is pontoztalak, hiszen végül is téged illet!
2010. jún. 26. 20:43
 13/16 anonim ***** válasza:
téged is ugyan úgy!!és köszi:)
2010. jún. 26. 21:26
 14/16 A kérdező kommentje:

Édes, ahogy így pontozgatjátok egymást:D Pontoztam én is, bár azt írta ki, hogy már megvolt, így nem tudom, számít e:)

Még egyenlőre nem sikerült, ugyanis a beállítások menümben nincs olyan, hogy "Biztonság":P (öt menüpont van: általános, hangok, kijelző, hívásinfo, kapcsolódás)

A linkelt használati útmutatót visoznt végigolvasom, hátha jutok valamire, bár erős a gyanúm, hogy SE-ben, nincs is kódos billentyűzár:D

köszi mindenkinek, aki próbált segíteni:)

2010. jún. 26. 22:35
 15/16 A kérdező kommentje:
Najó, mégis csak van "biztonság" pont, de az áltaánoson belül:) Viszont a zár bekapcsolása utána nem sok minden történt.. a leírás szerint ez akkor védi a telefont, ha mondjuk ellopják. Jó lenne pedig egy olyan funció ebbe a telóba, mint a Nokiáé:)
2010. jún. 26. 22:40
 16/16 anonim ***** válasza:
nekem is jó lenne Q9-be...és igen elfelejtettem írni h általánoson bellül van:D...de az akkor változik ha kikapcsolod meg be...próbáldcsak ki;)..és kösz ha felpontozol:)
2010. jún. 26. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!