Hogyan lehet biztonsági kódot megadni a billentyűzárhoz (Sony Ericsson w705)?
Figyelt kérdés
Le szeretném zárni a billentyűket egy kóddal, amit csak én tudok. Keresgéltem a neten, de mintha nem lenne ilyen. Esetleg ti tudtok valamit erről? Előre is köszönöm a segítséget:)2010. jún. 26. 10:54
1/16 anonim válasza:
Sony Ericssin-nál nem tudom hogy van de nokiánál a biztonsági beálításoknál...nézd meg ott háta meglessz;)jah és a biztonsági kóot tudod kódnak rakni
2/16 anonim válasza:
SE-nél alaphelyzetben a bizt.kód: 0000.
3/16 A kérdező kommentje:
Nokiából jött az ötletem, hogy kéne biztonsági kód, de egyszerűen nem találom:D itt nicns olyan, hogy "beállítások".
Alap biztonsági kód 0000.. köszönöm, de nem találom, hogy egyáltalán hol kéne beállítani:D esetleg meg tudnád azt is mondani?
2010. jún. 26. 15:00
4/16 anonim válasza:
beálítások-biztonság-biztonságikód/telefonkód/kód vagy valami hasonló formában lessz ott megváltoztathatod és akkor be is állíthatod hogyha bekapcsolod a telót akkor kérje a kódot...valahol ott a biztonság vagy a billentyű beállításnál keresd lehet h van billentyűzárhoz is ilyen kód(nokiámon volt!!!)....első voltam:)
5/16 anonim válasza:
jah és ha elolvasod az infókat jobban jársz...mert lehet hogy csak hülyén/röviden fogalmazták és azért nem érted/találod....sok sikert;)
6/16 anonim válasza:
Ha még mindíg nem mentél 5-ről a 6-ra, akkor itt van a magyar nyelvű használati útmutató:
7/16 anonim válasza:
első vok...felpontoznál mert elég gyérül állok:S
9/16 anonim válasza:
Első. Ha nem a kérdező pontoz, hanem egy másik válaszoló, akkor is emelkedik a pontszámod?
10/16 anonim válasza:
tudomásom szerint igen..pontozzuk egymást!?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!