Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért kapcsol ki magától...

Miért kapcsol ki magától (huawei p10 lite)? Lent a történet bővebben.

Figyelt kérdés

Még nincs 1 éves a huawei p10 lite telefonom.

Egyre sűrűbben kapcsolt ki magától, olyankor is, ha hozzá se nyúltam. Volt, hogy naponta többször, és volt, hogy napokig semmi gond nem volt.

Szervizbe küldtem, visszaküldték, hogy nem találtak hibát, figyeljek oda miket töltök le, alkalmazások okozhatnak ilyet. (Fb, messengeren kívül kb semmi más nincs).

Oké.

Majd gyári visszaállított állapotban, amikor beüzemeltem a visszakapott telefont, 10 perc se telt el, és újra kikapcsolt. Semmi nem volt letöltve rá...

Visszaküldtem a szervizbe, miszerint gyári visszaállításban, telepített cuccok nélkül is csinálja ezt.

Kicserélték az aksiját gariban 5 napja. Ma reggel ismét kikapcsolt csak úgy...

Mi a fenét csinálhatnék vele? :/

2018. nov. 17. 09:42
 1/1 anonim ***** válasza:
egy alkalmazás miatt nem csinál ilyet. valszeg van vmi kontakthiba amit a szervízben nem vettek észre. hagyd rá az ilyen csicska kínai telefonokat
2018. nov. 17. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!