Az ajándék mobilnetem fogy ilyenkor, vagy a vásárolt?
Figyelt kérdés
Telekomos vagyok, feltöltőkártyás csomagban. Előző hónapban vettem 4 GB mobilnetet, amit addig használhatok, míg el nem fogy, tehát nem kell havonta újítani.
Az előbb kaptam egy értesítést, hogy kaptam szintén 4 GB ajándék internetet.
A Telekom alkalmazásban a kétféle net külön van feltüntetve, ilyen esetben melyik adatcsomag az elsődleges? Ha netezek az ajándék, vagy a vásárolt mennyiséget kezdem el felhasználni?
Bocsi, ha hülye kérdés, de nem találtam semmi infót.
Előre is köszönöm a válaszokat! 🙂
2018. nov. 15. 15:01
1/5 anonim válasza:
Használod és megnézed az alkalmazásban. Nehéz? Nem mintha nem lenne teljesen nyilvánvaló a válasz...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2018. nov. 15. 15:21
4/5 anonim válasza:
Amit vettél azt vonja le először.
"Azok az ügyfeleink, akik már rendelkeznek mobilinternet díjcsomaggal, csak az abban foglalat adatmennyiség felhasználása után tudják a 4 GB adatot igénybe venni."
Forrás:
5/5 anonim válasza:
Először az ajándék netet használod .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!