Telefon vásárlásnál a kamera esetében mire kell figyelni?
Egy barátomnak szeretnék segíteni telefont nézni.
Szeretne videózni (leginkább tanteremben, táblán lévő szöveget, mást nem nagyon). A kamerának milyen tulajdonságaira kellene odafigyelni a választás során?
Folyamatábrákról van szó, lehetetlen őket statikusan modellezni, túl sok energiát igényelne minden anyagrészre. Ezt meg csak felveszi, szétküldi.
Egyébként meg kérlek, ne hátráltasd a kérdés megválaszolását azzal, hogy mindenféle alternatívákat próbálsz kitalálni. Ha ilyeneket akartunk volna, úgy tettük volna fel a kérdést.
Én nem vagyok ebben pro, de Galaxy A- és J- szériás teloim voltak, szerintem az A mindig jobb volt, de erre a célra talán a J is elég lehet.
Mit meg nem adtam volna azért, hogy felvegyék videóra az óráimat és bármennyiszer visszajátszhassam őket még évek múlva az államvizsgán is :))
Egy fontos kérdésem lenne: mennyi a maximum keret?
Amúgy egy 50E Ft-os okostelefonnak is van jó kamerája erre az alkalomra, nem kell egy nagyon jó okostelefonért pénzt áldozni.
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Én is épp pont ezt a modellt nézegetem most. Igazából max. 90 000 Ft a rászánható összeg, kicsi plusz még esetleg belefér, de szolgáltatón keresztül vesszük, így valószínűleg lesz rajta valamilyen kedvezmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!