Jó minőségű videó felcsatolható lencsével?
Láttam, hogy sokan használnak felcsatolható lencséket, hogy jobb videókat/képeket készítsenek. Én koncertre szeretnék ilyet. Nem igen értek ezekhez szóval szerintetek ez a lencse jó lenne hozzá? (A minőség javítása a fontos nekem)
"Láttam, hogy sokan használnak felcsatolható lencséket, hogy jobb videókat/képeket készítsenek."
Nem azért használják.
És a minőséget nem befolyásolja pozitív irányban.
A szenzor mérete nem változik, tehát nagy javulásra nem kell számítani. Ráadásul silány lencsével még romolhat is.
Ha minőség javulást akarsz, akkor fényképezőgépet használj (nem az olcsó kompaktokra gondolok). Kompakt gépeknél is van már"elfogadható" szenzor méret, de annak meg is kérik az árát.
Sajnos csak telefont lehet használni a koncert alatt..
Akkor ezek szerint felesleges megvennem. Köszi a válaszokat!
Csak telefont? Egy jó kompakt gép alig nagyobb egy telefonnál.
Vegyél egy ilyet. :)
Ha a bizti kérdi, akkor telefon. Xd
egyáltalán minek koncerten videózni? sose fogom megérteni azokat, akik kifizetik a belépőt, aztán feltartják a telefonjukat, és azon keresztül bámulják végig a koncertet, meg persze a mögöttük állókat is zavarják...
én elmegyek egy koncertre, akkor azt a saját szememmel szoktam látni...nagyobb élmény, de ezt gondolom feleslegesen mondom...csináld csak.
Szó se volt hogy végig videóznám.. Szerintem néhány felvétellel semmi baj nincs
Többieknek köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!