Samsung Galaxy S9+ vagy iPhone XS?
android kéne inkább vagy ios ezt itt a kérdés
mindkettő csúcskategória
menj be telekom vagy mit tom én aztán nyomkodjad meg és döntsd el
yt tele van teszt videókkal , ősszehasonlításokkal
nem hinném hogy ez ilyen nehéz kérdés lenne
én iphonet használok és xs nekem bejött de a s9 se rossz
de feleslegesnek tartom a Samsungnál h van külön menü és miért nem az van mint az iPhone huawei h ahogy feloldom a telót az alkalmazások közé dob be. miért kell feleslegesen még a menűbe is belépnem , meglehetne sporolni egy felesleges mozdulatot
Kedves utolsó, én pl látom értelmét a külön menünek, szóval gondoltam, megosztom Veled az én nézőpontomat.
Pl a Skypet, vagy a Google musicet egyáltalán nem használom, és még van egy csomó más app. Azokat egyszerűen nem teszem ki a főképernyőre, csak azokat az alkalmazásokat, amiket tényleg használok.
Szóval nem kell bámulnom egy csomó mindent, elég azt, amit napi szinten használok. Sokkal letisztultabb szerintem, mintha ömlesztve minden előttem lenne, ha kell, ha nem. Rakhatok a kezdőkepernyőre a sok felesleges app helyett mondjuk hasznos widgeteket.
Ha úgy tetszik, ez a funkció egy alternatíva a "felesleges alkalmazások" nevű mappa létrehozására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!