Samsung galaxy S8 vagy iPhone 8?
"Melyik birja tovabb? "
Felhasználás függő, hiába kap az iPhone 8 több ideig frissítést ha 2-szer annyi töltési ciklus miatt hamarabb kell benne aksit cserélni meg hát sok fő verziófrissítés után ott sem fényes a helyzet.
Ezzel a következő kérdést is megválaszoltam, az okostelefon egy használati tárgy, addig oké is csak az informatika eszközök avulnak el jelenleg a leghamarabb így egyikkel sem érdemes nagyon hosszú távra tervezni.
Amelyik eszköz sok nyűggel jár az okostelefonnak alkalmatlan.(mert 3 év múlva megunhatod/ sokkal romolhat a felhasználói élmény a mesterséges sebességcsökkenés miatt, az egyre több erőforrást zabáló app-k miatt stb.)
"Szemelyes velemenyek?"
Android vs IOS esete, ha csak az egyik jó akkor a másik nem.
Olyan mintha egy sportautó és egy terepjáró között kéne dönteni...
Most az egyik hívő csoport S8-t fog mondani, a másik iPhone 8-t.
Nyomkodd meg mind 2-t és válaszd ki, a méretről nem is beszélve.
4,7" vs 5,8".
Bármennyire szeretem az Androidot, a méret miatt számomra nem alternatíva az S8 így én az iPhone 8-t mondanám.
De ahány ember annyi igény, nem tudom helyetted megmondani hogy mi számodra a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!