Viberen küld üzenetet annak a személynek, akit beírtam a névjegyzékembe most, de neki nincs meg az én telefonszámom?
Meglett egy srácnak a telefonszáma aki nagyon tetszik. Neki is iPhoneja van mint nekem. Szoktam Vibert használni, és beírtam a névjegyzékembe a telefonszámát.
Ha Viberen megnézem, hogy mikor volt utoljára elérhető, akkor küldeni fog neki erről valami értesítést?
Vagy arról, hogy beírtam a telefonomba a telefonszámát?
Ő nem tudja az enyémet.
Ha Viberről küldenék neki üzenetet valahogy ki tudná deríteni, hogy én voltam az?
Semmi értesítést nem kap, ugye nem látja, hogy te egyáltalán fent vagy viberen
Ha küldesz neki üzit akkor azt megkapja. Bár beállításodtól függően vagy a telefonszámod és a képet jeleníti meg neki, vagy a nevedet is.
Pl volt olyan mikor elment az összes telefonszámom és kaptam egy viber üzenetet és csak a telló számot láttam és mikor vissza kérdeztem, hogy hát te meg ki vagy?? Egyből kaptam az ívet, hogy ne játszam már az eszemet, hogy nem ismerem. Utána mondtam, mi a helyzet.
Szóval, semmi értesítést nem kap semiről. Ha írsz neki azt látja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!