Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan kell a repülő üzemmódot...

Hogyan kell a repülő üzemmódot aktiválni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nemrégiben váltottam az ősrégi telefonomról egy miféle mai okostelefonra. Napok óta böngészem és találtam egy úgynevezett "repülő üzemmódot" lehet nagyon maradi vagyok és nem hallottam még erről de, hogy kell elérni, hogy az eszközöm esetleg repülni bírjon?

2018. nov. 2. 11:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Be kell kapcsolni a repülő üzemmódot, utána rárakni egy nagy erősségű mágnes tetejére, vagy be a mikróba 700 W ra
2018. nov. 2. 11:28
 2/5 A kérdező kommentje:
De hol kapcsolom be a repülő üzemmódot?
2018. nov. 3. 00:27
 3/5 anonim ***** válasza:
A bekapcsoló gombot 5 másodpercig nyomva kell tartani,ekkor megjelenik egy menü és ott lehet kiválasztani.
2018. nov. 3. 14:55
 4/5 Galekun válasza:
Telefon függő. Írd le a telefon márkát és tudjuk, hol a repülő üzemmód.
2018. nov. 4. 23:53
 5/5 anonim ***** válasza:

ahol megtaláltad, ott kell.

+ a repülőmód arra jó, hogy ha repülőn utazol, lekapcsolja a telefont az összes hálózatról

2019. febr. 9. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!