Nem tudom kikapcsolni a repülő üzemmódot!?
-a telefon belefagyott a repülő üzemmódba
-próbáltam újraindítani
-próbáltam másik simmel (független)
-akksit kivettem
-olvastam, hogy valakinek úgy javult meg, hogy egy másik telefonban megváltoztatta a pin-t (majd ezután visszarakta a telóba a simet és működött) --->nálam ez sem segített
Valaki tudna segíteni?
Beállítások-->telefonprofilok-->utcai,,,és utána ki megy a repülő üzem mód.
Ha nem jött össze írj,,
utolsó:
Azért annyira nem vagyok elveszve... Egyébként csak olyan opció van, hogy repülőgép üzemmód: pipa/nincs pipa.
Rámegyek, hogy kikapcs, de hát nem kapcsol akar összejönni:S
Ha esetleg a gyári adatok visszaállítását választanám, akkor sikerülne kijavítani a problémát?
("Minden adatot törölni fog az eszközmemóriából, beleértve a Google-fiók, a rendszer és az alkalmazások adatait és beállításait, valamint a letöltött alkalmazásokat.
Ha a telefon összes adatát törölni szeretném formázza meg az USB-tárolót Belső hely formázása..." stbstb)
Vagy a rootolás segítene? Majd utána a még rootolás előtt lementett rendszert visszállítanám. =?
+kaptam egy ötletet egy másik oldalon:
"Most hogy ROM-oltam, nézegettem az /efs mappa tartalmát és az egyik fájlban tárolja a repülős üzemmódot egy sima 0-1 értékkel. Ötletem sincs mi történik ha ezt root-olva átírod, de csak egy ötlet
/efs/dmp/sett/system/airplane_mode_on"
SZÓVAL?:S pls, help
Nekem is ez a problémám, és a SIM kártyát sem ismeri fel.
Egyik napról a másikra történt mindez kb.: 1 hete.
A kis repcsi meg nem akar eltünni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!