Androidos telefonom miért kínálgatnak nekem utazási tanácsokat?
Figyelt kérdés
Az utolsó app frissítések óta teszi. Reggelente a munkahelyemre tervez útvonalat, este haza.
Ha jól látom a Google Térkép teszi, de én nem állítottam be rajta semmit. Nem is szoktam használni, mert a Here nekem jobban bevált.
Lehet béna vagyok, de a beállítások között nem találom, hogyan tudnám kikapcsolni.
2018. nov. 2. 07:31
1/6 anonim válasza:
A google appot nyisd meg, ott a beállítasokban kpcsold ki ami nem kell. Az útvonalat is ott tudod.
3/6 anonim válasza:
Az ingyen appot letöltötted, frissítetted. A reklám az ára. Vásárold meg, és nem lesz reklám.
4/6 anonim válasza:
Csak ez nem reklám, hanem a google asszisztens...
5/6 anonim válasza:
Google barát már nem csak böngészős keresés alapján turkál és tukmál, hanem bankkártyás fizetés (offline és online) és levelezés alapján is. Sőt, már lassan elég csak beszélgetni valakivel. Illerve elég csak a gyakorin az utazasi rovatot böngészni. Az ingyen programokban pedig reklámok vannak.
6/6 A kérdező kommentje:
nem írtam reklámról.
csak a rndszerüzenetek között kiírja, hogy munkahely 25 perc, erős forgalom
2018. nov. 2. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!