Véleményeket várnék a LeEco mobiltelefonokról! Számomra ismeretlen volt eddig! Olcsó, de jó? Nem egy-két évre vennék! Várom a pro-kontra tanácsokat! Üdv! hardverapro.hu/apro/uj_arany_leeco_letv_le_s3_x626_55fhd_4gb _r am_64gb_rom_helio
1. az hülye.
Nagyon jó telefon, bár ez mostanában szinte mindegyik kinai telefonról elmondható.
Nem is nagyon van olyan kinai telefon ami rossz lenne.
Persze van gyengébb , kisebb tudású de annak az ára is olyan.
De ár érték arányban mind sokkal jobb mint amit itthon lehet kapni.
Ezek általában ramatyok.
NoName telefon cég,nincs mit vesztenie.
Ez a 4 gb ram ez egy parasztvakítás.
Hiába van benne nagy ram ha nincs semennyire optimalizálva.
(Pl.:Van egy hosszú farmered ami a derekadtól leér a sarkadig,ha ki van vasalva.Hiába hosszú a farmer ha gyűrött és csak a sípcsontodig ér)
64 Gb rom szép és jó de ebből mennyi használható,milyen gyors.
Az FHD kijelző meg nem kitudja.Szinte biztos egy LCD 720p.
És az LCD-nek nagyobb keret is kell.Az a 5.5" az jó lessz 5.3"-nak is.
A hangzása egyenlő lehet egy dobozba zárt macskával,basszust ne várj,a magas hangok meg iszonyú erősek vagyis élvezhetetlen.
A 21 mp az papíron való pénisz méregetés.A megapixel nem tesz-vesz mindig sokat hozzá.Fogadni merek hogy az itthoni Samsung Galaxy J3(2017) vagy Xiaomi Redmi 4x szebb képet lő mint az.
A 4K az valami szoftveres bénaság.
Gyors töltés az nem hiszem hogy van benne inkább ha "gyorstöltöd" akkor bekapcsol valami energia takarékos valami.
A garancia érvényesítése meg szinte lehetetlen.
Ha sufni GSM-ben vette akkor azok rengeteget szenvednek vele.Ha online akkor meg akár 1-2 hónap is a javítás/csere HA elismerik a hibát.
A szoftver nulla optimalizálással,a 10 magot nem tudom hogy tudja kihasználni,a szoftverről semmit nem tudunk de gondolom egy 6.0 Marshmallow egy 7.0 vagy 8.0-ás launcherrel.
A Xiaomi és a Huawei kínai bár,de minőséget képvisel.Ez a telefon csak egyben van meg "él".
Aki megveszi megérdemli...
5. Te helyből vagy neki szaladásból tudsz enny baromságot össze hordani?
Az hogy te nem vagy tájékozott telefon dolgokban nem azt jelenti hogy csak az a jó amit te ismersz.
Legalább olvass utána ha már nem vagy képben.
Akkor vegyetek meg minden noname telefont tessék.
Ha majd 3 év mùlva kisebb laggok mellett menni fog neked akkor megemelem a kalapom.
Ha akkora baromságokat mondok akkor mondj légyszìves ellenérvet.
Én vázlatosan felsoroltam,most téged hallgatlak.
Nem vagyok telefon szakértő.De a válaszok alapján a telefon ellen ésszerű érvek szòlnak.
Mìg a pártján csak egy poszt áll...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!