Érvényes még a garanciám? Elvileg a narancs nyíl lenne ha nem meg nem rég javították a mobilt csak kíváncsi vagyok.
2018. nov. 1. 23:10
1/4 anonim válasza:
Most tulajdonképpen mi is a kérdés? :D
Ha lejárt a garanciád, akkor az már nem érvényes :D
2/4 A kérdező kommentje:
Hogy most ez alapján az-e? :D Mert amit itt ír az gyanús hogy nem. Mégis nem olyan rég garanciában csinálták meg.
Szóval most nem tudom tényleg garanciás-e vagy csak benézték volna a boltban? Lehet hülyének tűnök. Mert oké a telefonos szolgáltatás lejárt de az úgyis rövidebb időszak mint a garancia...:D
2018. nov. 1. 23:18
3/4 A kérdező kommentje:
Valami egy éves apple garanciáról beszélt az eladó de azt meg elvileg csak egy évig lehet érvényesíteni a vásárlástól.
Szóval kicsit elvesztettem a fonalat :D
2018. nov. 1. 23:22
4/4 A kérdező kommentje:
Bár lehet a szavatosság alapján javították ami elvileg az 1. év után van. Mondjuk én már nem tudom mi van :D Bocs a sok írásért ha esetleg valakit zavar :D
2018. nov. 1. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!