Huawei p8 lite telómra narancs kóla ömlött lesz valami baja? Bőv lent
Sziasztok, barátom a pohár alján lévő narancs kólát véletlenül telefonomra (egy pillanatra teszem az asztalra máskor mindig zsebembe van bezzeg ilyenkor 😓😭) borította a telefonon gyári folia+edzett üveg fólia van ezen kívül flip szilikon tok ami körbe öleli. Abban a pillanatban mikor megtörtént a baj gondolkodás nélkül felkaptam kivettem a tokból rögtön és azonnal megtöröltem kicsit hátánál ütögettem egyetlen hely ahova belefolyhatott volna az a közelség érzékelő, fenti hangszóró LED része valamint első kamerája.
A kérdést is perpill erről a telefonról írom ugyan úgy működik de félek hogy egyéb baja lesz 2 éve van meg és sose cserélném le :(
Szerintetek lesz komolyabb baja? vagy már elő jött volna?
1 dolog hogy biztos kiszáradjon:
-rizs(nem kell megfőzni csak ugy natúran ted bele a telefont)amennyire szét tudod szedni szedd szét 1-2napot azért nem ártana neki.
Lehet hogy így se lenne semmi baja de kitudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!