Szeretnék venni egy Huawei Mate 20 lite-t a Telekomtól, vagy a Telenortól. (? )
Figyelt kérdés
Tudom, a Telenornál még nem is kapni, de a 100 GB netes ajánlat miatt megéri majd. A lényeg, hogy a Telekomnál most egész jó árban van, de lassan jön a black friday, valamint a karácsonyi akciók, és nem tudom mennyire érdemes előtte megvenni. Lesz valószínűleg rá valami még olcsóbb ár, vagy csak felemelik előtte, és hasonló áron adják majd akkor is?2018. okt. 25. 23:07
1/4 anonim válasza:
Inkább azzal variálnak hogy olyan csomaggal adják ami nekik nagyon megérje.
Mert nagyon kevés ember számol utána hogy két év alatt mennyit kell kifizetni.
2/4 A kérdező kommentje:
nekem 13490-re jönne ki a havi törlesztő, de ehhez korlátlan internet is tartozik, persze úgy csinálják hogy nekik legyen jó, de van esély egy kedvezőbb ajánlatra karácsony környékén?
2018. okt. 26. 07:51
3/4 bp1985 válasza:
A telenorhoz nov elején érkezik a mate 20 lite. Várd meg.
4/4 bp1985 válasza:
Bocs, most nézem, már van mate 20 lite a telenornál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!