Vajon mikor kapom kézhez az internetről rendelt telefont? Hét eleje óta semmi visszajelzést nem kaptam.
ha nem fizettél előre, akkor nincs túl nagy gáz, legfeljebb egy idő után lemondod a rendelést és megveszed máshonnan.
ha viszont fizettél,....na, akkor lehet, hogy gáz van.
hívd őket naponta és íméleket is írj!
egy idő után -egy hét..?- ímélben szólítsd fel őket a pénz visszafizetésére, ha reális időben nem tesznek eleget a kérésnek, akkor irány a rendőrség.
(ezért fontos, hogy írásos nyoma is maradjon dolognak)
Gondolom amikor megrendelted, elolvastad a feltételeket is, hogy mennyi időn belül teljesítik a megrendelést. Ha nem teljesül akkor reklamálj. Ha ki is fizetted előre, 14 napon belül akármikor elállhatsz a vásárlástól, visszautalják a pénzed, de akkor az is le van írva, hogy mennyi időn belül.
Nekem egyszer volt ilyen kalandom, 14 napot írtak, hogy visszakapom a pénzt, de hiába telt le, semmi, aztán panaszt tettem, mert ők szóban 30 napot mondtak. Aztán kiderült, hogy a bank hibázott és korrigálták egy plusz összeggel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!