Meddig lesz képes Európában maradni a xiaomi? Eléggé másolják az Applet és ha kapnak egy pert a nyakukba megnézhetik magukat
Kicsit off:
Samsung vs Meizu: sógorom A5 2017-e meg az én Meizu M5-öm külsőre szinte megszólalásig hasonlít egymásra. Mondtam is neki a Samsung-jára, hogy "Mi van, már a dél-koreaiak másolják a kínaiakat?" :)
Na jó, ez annyira nem volt vicces :(
@12: annyira nem vicces...
Pár éve az iPhone5 külsőre milliméterre megegyezett a GooPhone i5 készülékével. Szóval hogy ki kit másol, arról.lehetne beszélni...
Belenéztem a cikkben...
és mi van???? A képek alapján is szembeötlenek a különbségek a két gyártó termékei között, úgyhogy itt vannak csúsztatások rendesen.
Amúgy is, nézd meg ezt a telefont:
Van ilyen Apple fronton? Ja, hogy nem?????
Az esztelen másolgatással én sem értek egyet, de álljon meg a menet, mert ez, nem az!
Hivatalosan Xiaomi nem rég vetette meg a lábát Európában, úgyhogy ha valami jogi probléma lenne, akkor nem itt lenne.
(magát az Apple-t sem kell félteni. Volt olyan, hogy egy Samsung okostelefonról mutattak képet a bíróságon, hogy az teljesen iPhone koppintás volt. A képről kiderült, hogy retusált volt, úgyhogy ennyit erről).
Az Apple másolja inkább a többit.
A virsli akkut, a tárhelyet, a kijelző felbontást, mind mind másik gyártótól lopta. Csak egyedül az árat nem tudják lekoppintani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!