Nem Európában vett Iphone6s?
Szeretnék venni külföldről IPhone6s telefont, és a kérdés a következő, hogy ha nincs a le írásba hogy
language: Hungary akkor sehogyan se lehet majd ra rakni, hogy magyar legyen a telefon?
Vagy akkor mar pl a Telenoros kártyát se fog fell ismerni?
Elore köszönöm a segítséget.
Ha kártyafüggetlen a telefon, akkor jó lesz bele a kártya. Magyarra át lehet állítani.
Külföldről (meg belföldről is) csak megbízható helyről vásárolj, nehogy egy használt vagy nem kártyafüggetlen telefont, esetleg egy másolatot sózzanak rád.
Original iPhone 6s iOS 9 Dual Core 2GB RAM 16GB 64GB 128GB ROM 4.7"
En a 64GB neztem de en a magyar nyelvtol felek, 2 oka van hiaba tudok angolul, csak Magyarországon vagyunk, meg az eladas szentpontbol is :)
Neztem IP5s 53k ft de kicsi nekem a nagy lapat kezemhez :)
Ezeket a kérdezőket soha nem fogom megérteni.
Ott van az eladó, kínál valamit, szeretnél tudni a termékről valamilyen infót.
Miért nem kérdezed meg az eladót? Nyilván tudja a helyes választ.
A másik pedig hogy itthon is kapsz ennyiért jó állapotú készüléket garanciásan.
Tessék, nem szeretném ha emiatt nem tudnál aludni, ezért írtam az eladónak egy üzenetet, kb. 15 perc múlva válaszolt:
Message History
About this product
Original iPhone 6s iOS 9 Dual Core 2GB RAM 16GB 64GB 128GB ROM 4.7"&5.5" 12.0MP Camera 4G LTE Mobile Phone
Reply
Lemon Chan
2017-02-07 02:05
yes dear, the phone has Magyar language
Me
2017-02-07 01:51
Is it possible to set phone language to Hungarian?
1. Köszönöm h segitettel és meg kérdezted
2. En meg azt nm ertem hogy elvileg ez kérdés feltevo oldak akkor miertne tehetném meg?
3. Azert ennyira tajparasztnak nm kell lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!