Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem Európában vett Iphone6s?

Nem Európában vett Iphone6s?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni külföldről IPhone6s telefont, és a kérdés a következő, hogy ha nincs a le írásba hogy

language: Hungary akkor sehogyan se lehet majd ra rakni, hogy magyar legyen a telefon?

Vagy akkor mar pl a Telenoros kártyát se fog fell ismerni?

Elore köszönöm a segítséget.

2017. febr. 5. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha kártyafüggetlen a telefon, akkor jó lesz bele a kártya. Magyarra át lehet állítani.

Külföldről (meg belföldről is) csak megbízható helyről vásárolj, nehogy egy használt vagy nem kártyafüggetlen telefont, esetleg egy másolatot sózzanak rád.

2017. febr. 5. 23:26
 2/5 A kérdező kommentje:

Original iPhone 6s iOS 9 Dual Core 2GB RAM 16GB 64GB 128GB ROM 4.7"

[link]

En a 64GB neztem de en a magyar nyelvtol felek, 2 oka van hiaba tudok angolul, csak Magyarországon vagyunk, meg az eladas szentpontbol is :)

Neztem IP5s 53k ft de kicsi nekem a nagy lapat kezemhez :)

2017. febr. 6. 06:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezeket a kérdezőket soha nem fogom megérteni.

Ott van az eladó, kínál valamit, szeretnél tudni a termékről valamilyen infót.

Miért nem kérdezed meg az eladót? Nyilván tudja a helyes választ.

A másik pedig hogy itthon is kapsz ennyiért jó állapotú készüléket garanciásan.

2017. febr. 7. 10:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Tessék, nem szeretném ha emiatt nem tudnál aludni, ezért írtam az eladónak egy üzenetet, kb. 15 perc múlva válaszolt:

Message History

About this product

Original iPhone 6s iOS 9 Dual Core 2GB RAM 16GB 64GB 128GB ROM 4.7"&5.5" 12.0MP Camera 4G LTE Mobile Phone

Reply

Lemon Chan

2017-02-07 02:05

yes dear, the phone has Magyar language

Me

2017-02-07 01:51

Is it possible to set phone language to Hungarian?

2017. febr. 7. 11:12
 5/5 A kérdező kommentje:

1. Köszönöm h segitettel és meg kérdezted

2. En meg azt nm ertem hogy elvileg ez kérdés feltevo oldak akkor miertne tehetném meg?

3. Azert ennyira tajparasztnak nm kell lenni

2017. febr. 7. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!