Hol találhatnék Sony Ericson K530i-hez egy headsetet?
Figyelt kérdés
Ez egy igen ritka headset csatlakozó és Euronicsben meg Electroworldben nem taáltam. Egy telefon kereskedő boltban vettem használtan és nem adtak hozzá hedsetet, de nem is árultak mellé.
A képen látható csatlakozó típus kéne! Csk internetes rendelést találtam a googleban de az most nem ideális nekem. Valaki meg tudná nekem mondani, hogy ezzel a fajta csatlakozóval ellátott headsetet hol tudnék beszerezni?
Még azt szeretném megkérdezni, hogy mi ennek a típusú csatlakozó fejnek a neve?
2010. jún. 24. 12:52
1/3 anonim válasza:
Általában a netes telefonos boltoknak van üzletük is. A honlapjukon megtalálod a címet. Szinte minden SE telónak ez a fajta a csatlakozója.Most jártam T-pontban, és ott is volt pár füles eladó
2/3 anonim válasza:
Nálunk a használt boltokban is vannak gyári csomagolt headset
3/3 bp1985 válasza:
speedshop-ba vannak ilyen csomagolás nélküli cuccok féláron. De ez újabb csatlakozó, bármelyik mediába, saturnba, ilyenekbe bemész, kapsz. Ez nem ritka, hanem ez egy szabvány csati. k510, k610, k750, k800 stb is ezekkel megy. Sőt még a w széria is. Meg elvileg az s széria is ezzel megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!