Sony Ericsson Xperia X8-ról vélemények?
Köszi!
Hát van ilyen családi kedvezményük, szóval előfizetésesen 17 vagy 10 ezerért be tudnám szerezni (10 akkor ha váltunk előfizetői csomagot). Szerintem korrekt az ár.
Nagyon sok barátomnak X8-a van, csak ajánlani tudom. AZ alkalmazásokat szedd le marketről, ja és nincs fájl kezelő sem, azt is csak leszeded marketről teljesen ingyen.
A kamera kicsit rossz, de rengetek alkalmazás mehet rá, jó a proci is.
5-ös vagyok
Vettél? Szuper :) Szerintem szeretni fogod, én azt ajánlom először, hogy néhány alkalmazást tölts le marketről. Nekem ezek vannak (persze csak ha érdekel): launcherPro (új téma), quickpick (képkezelő), winamp, meg 1-2 női alkalmazás :) És persze rengeteg játék!!!
Köszi! :) Igen megvettem, és elégedett is vagyok. Kicsit hiányosságot érzek a kamerája terén (nincs vaku, könnyen elmosódik stb.), de nekem amúgy se egy fontos dolog ez a kamera dolog, szal nem baj.
Ajánlanátok még alkalmazást, amit érdemes rátenni? :) Én egyelőre még nem annyira értek hozzá.
Másik kérdésem, hogy kiírta, hogy a teló tárhelye lassan betelik viszont az SD kártyán még több mint 1 giga hely van. Hogy lehet beállítani, hogy azon foglalják a programok a helyet? :) Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!