Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó nekem az E52? (több infó lent)

Jó nekem az E52? (több infó lent)

Figyelt kérdés
Most e51-m van és szeretnék cserélni. Érintősre gondoltam először csak a nokia érintősei nem tetszenek az n8 ami meg fog jelenni az meg drága lesz. A samsungok szvsz gagyik, az lg-k szintúgy (kivéve LG Km900 Arena:D), iphone-t nem akarok a sonykat meg inkább hagytam is. X10 az túl nagy az x10 mini túl kicsi :D. Ezért maradt az e52 vagy e66 ezeken gondolkodom, mivel nagyon szépek, minőségiek, made in finland ugye :D, de attól félek ha megveszem meg fogom bánni mert nekem van egy kicsi érintőkijelző mániám. Szóval várjak még hátha lesz olcsó érintős ami tetszik, vagy egy e52, e66 amik nekem megfelelnek csak nem érintősek?? Ja és az a baj hogy üzletiek, de az e51-emen is rendesen tudok zenét hallgatni, csak a megabass hiányzik ami a k750i-ben volt... Akkor várjak még, vagy gondolkozzak ezeken?
2010. jún. 23. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:
sztem az E52 és az E66 is nagyonjó telefonok, bár az E66 osra nagyonsok panaszt hallodtam mobilservisektől h a szoftverje hibás és sorra fagyogat mind. ezért inkább az E52 est tudom ajánlani. 600 MHz-es processorral megy mint a forró kés a vajon :)
2010. jún. 23. 21:48
 2/8 A kérdező kommentje:
ja és 15 éves vagyok, szóval nem vagyok egy nagy üzleti ember, csak az "e" széria minőségi és szép szerintem
2010. jún. 23. 21:51
 3/8 anonim ***** válasza:
E52-re voksolok.
2010. jún. 23. 22:01
 4/8 anonim válasza:

15 évesen maradj inkább E51-nél, nem kell neked új telefon. E52 nagyon műanyag az 51-hez képest, sokkal gyengébb ház, kényesebb borítás, karcosodóbb kijelző. tapasztalat, van itthon mindkettő, 1 hónapig használtma az E52-est, visszatettem szépen dobozába és 51est használom azóta is.

ha neked az kell, hogy az E51 ugyan csak asszem másfél megabites netet tudott befogni, de 52 10 megabites wifit még ki tud használni, akkor vedd meg, nagyon gyors szoftver, élmény vele netezni.

3.5-ös fülessel működik amúgy az 52-es

de én nem venném meg

érintősekkel kapcsolatban elfogult vagyok, hányingerem van mindentől ami érintős, baltával basznék ketté mindent, amin nincsenek gombok.

ha suliban akarsz villogni, vegyél valami szar samsungot 20k-ért

ha telefont akarsz, tartsd meg az 51-est, annál jobb telefont még jódarabig nem fog gyártani senki

2010. jún. 24. 01:39
 5/8 anonim ***** válasza:

e52 úgyhalottam bebukott. kevesebb a fém benne mint az e51 ben, ami van az is nagyon vékony és a hangszórója az egész szériénak rossz . (tudomásom szerint)

2. ugyanennyiért hozzá jutsz egy 71-hez....

3. csakazért 80ezres telefont venni hogy szép legyen és zenét hallgas rajta

Vegyél 6300 vagy 6500-t

2010. jún. 24. 01:51
 6/8 A kérdező kommentje:
mostmár 60-ért lehet venni. de az 5800 is annyi, és érintős meg minden van benne xpressmusic csak nagyon csúnya szerintem. kevesebb a fém benne? az e51-nek a hátlapja fém, meg oldalt azt a keretet nem tom eldönteni hogy fém-e vagy műanyag. a hangszórója hangos, viszonylag tiszta.az e52-nek típushibája van a hangszórójával? utánanézek. de köszönöm a válaszokat.
2010. jún. 24. 09:44
 7/8 anonim ***** válasza:
51 masszív "fémlap". 52 papírvékony izé szerintem. Nekem 51 van nagyon szeretem de 71et is elfogadnám
2010. jún. 24. 10:38
 8/8 anonim ***** válasza:
és még az jutott eszembe hogy egyébjént az e51 lejátszójában van eqvaleser vagy hogy kell leírni ott állíthatod a basszust agybafőbe
2010. jún. 24. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!