Hogy tudom kikapcsolni/letiltani a netet telóról? Samsung Galaxy S-em van. Többi infó lent!
Sziasztok! Vettem egy Galaxy S-t.Ez az első okos telefonom és jelenleg még domino feltöltő kártyás vagyok.Majd később szeretnék rá mobilnet előfizetést kötni.
Azt szeretném kérdezni, hogy, hogy tudom kikapcsolni a netet hogy ne húzza le a pénzt a kártyámról?
Mert néztem a beállításokat,de nem találtam csak azt ahol a 3g-lehet ki-be kapcsolni,meg ugye a wifi beállításokat. Esetleg a VPN-n beállításoknál kell valamit csinálni?
Vagy valami programmal Android Marketből?
Ja,és még azt szeretném, hogy attól, hogy kikapcsolom attól függetlenül a wifi-t fogom tudni használni?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
A wifi nem függ a mobilnettől. Ezért ha a mobilnetet kikapcsolod attól még a wifi menni fog.
Marketről apn droidot ha letöltöd azzal is ki lehet kapcsolni, vagy ha simán átírod/letörölöd a netbeállításokat, vagy a settings->Wireless&network->MobileMobile network és itt a mobile data mellől ha kiveszed a pipát akkor ugyanúgy nem fog menni a mobilnet.
Kicsit kreatívan kell használni az androidot meg meg kell ismerni és máskor ha valami beállítási problémád lesz azt magad is el tudod majd intézni.
"Ez az első okos telefonom és jelenleg még domino feltöltő kártyás vagyok."
Attól még rendelhetsz netcsomagot sms-ben, akkor mondod le amikor akarod, szintén sms-ben.
A legolcsóbb havi 590 ft-ért a GoNet S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!