Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire megbízhatóak a...

Mennyire megbízhatóak a bőrtokok, védőfóliák, ilyenek?

Figyelt kérdés
Egy ideje spórolok egy 100.000-es telóra, és most úgy fest, meg is tudom majd venni, de nem szeretném ha tönkre menne hamar.Nálam a telefonok nem bírják sokáig-karcolás, kopás, ütések-, de ezt most szeretném ha 2-3 évig kitartana.Az elég ha bőrtokot meg védőfóliát veszek hozzá?
2010. jún. 23. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:
hát nekme se bírják a telefonok karcolás nélkül a védőfólia van az enyémen is az karcos egy kicsit dehát tudom hogy alatta semmi baja:)meg nekem is van hozzá egy tok nem bőr de nayon jó az is szerintem elég
2010. jún. 23. 19:45
 2/5 anonim válasza:
Szerintem elég.Az én telómon is van védő fólia, bár ha gyártanak az általad kiválasztottra gumitokot, inkább olyat vegyél.Az praktikusabb.
2010. jún. 23. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:
A tok összekaristolja a telefont szerintem ha már veszel valami bőrtokot vegyél aminek jó a bélése... de a védőfóliának elégnek kell lennie ha nem szeded le
2010. jún. 23. 20:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól is függ milyen melót végzel nekem sajna sok a por,kosz ,olaj stb.. a melóban igy (néhány mikrofon csere után az évek alatt)amikor dolizom egy 10*15 cm-es összepatentolható műanyag zacsiba teszem amin keresztül jól hallom és tapizni is tudom a telcsit.:)
2010. jún. 23. 20:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Én anno vettem egy bőr Nokia tokot a telómhoz , 3600 Ft-ért , azóta már kiszolgált 3 telefont és jól védi a telefont , ilyen bársonyhoz hasonló bélése van.Sztem megéri egy ilyenre beruházni , csak arra figyelj hogy ne legyen fém merevítéses , láttam már olyan telót amit szétkarcolt a fém , hát mit mondjak gyönyörű látvány volt :P
2010. jún. 24. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!