LG mobiltelefonokról mi a véleményetek? Megbízhatóak?
Figyelt kérdés
2011. febr. 3. 18:29
1/11 anonim válasza:
Most ezt te komolyan kérded??? Deohgy megbizhatóak. A legminőségtelenebb telefon egyike. A legtöbb probléma LG telefonokkal van és az sem meglepő, hogy a megvásárolt funckió valamiért nem megy a telefonon, a képernyő töréskről, wi-fi-ről,software futtatásról na és az összeszerelési minőségről ne is beszéljünk!! LG CSAK AZ VEGYEN, KINEK NEM FUTTJA TÖBBRE VAGY NEM AKAR TÖBBET TELEFONRA KÖLTENI! MINŐSÉGTELEN, DE HISZ NEM HIÁBA OLCSÓK. Még ZTE Blade-t is hamarbb vennék, mint bármely LG-t. Viszont a Samsungokkal (S5230-as szériától eltekintve) vagy htc-kel semmi probléma!
2/11 anonim válasza:
3/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Szombaton vettem édesanyámnak egy új LG telefont, de csak azért mert szülinapja volt és ez volt a legszebb, amúgysem volt nagy keretem! Ma már finoman jelezte, hogy nem tudja fogdani a bejövő hivásokat. Mondom kizárt dolog! Hivom az enyémről, nyomjuk 500 kilóval a Zöld telefon gombot és semmi, a telefon cseng tovább...Visszaakarjuk hivni az illetőt, máris müködik. Amúgy meg recseg-ropog az egész készülék és holnap megy is a szervizbe. Ennyit a kérdésedhez és a témához! Tudtam, hogy nem jók, de gondoltam anyúmnál kitart valamit, de 5 napot nem birt, b.a.s.s.z.a.m meg az LG-t, ez már tényleg felhúzott!
4/11 A kérdező kommentje:
és a drágább LG-k? azok is ugyanolyan rosszak? amik 40 felett kezdődnek
2011. febr. 3. 18:58
5/11 anonim válasza:
Első vagyok. Figyelj, a telefonokat árkategória szerint gyártják és árulják. Minden árkategóriában megvannak, hogy mely készülékek a legjobbak és melyek, amelyek az adott árkategória szégyenpadján üldögélnek! Na ekkor jön be az LG, amelynek egy olyan telefonja sincs, amely egy árkategoriában is megállná a helyét! Nézzük csak a Samsunggal viszonyitva! Ott van a GS 290, amelyről nem kivánok nyilatkozni. De vannak a jobbnak hitt LG-k, páldául az Optimus, messze nincs a Galaxy 3 közelében! Vagy az Optimus7 messze nincs az OMNIA 7 közelében. Az Optimus ONE és a Galaxy S viszonyáról már nem is kell leirni semmit! Az LG általában minden tudás és árkategóriában az olcsobb termékskálát képviseli, amellyen probálja a vásárlokat csalogatni, hiszen a készülékeik messze nincsenek rendben sem minőség, sem összeszerelés, sem tartósság, sem a funkciók kihasználása terén!! Egyáltalán nem korrekt telefonok. Ahogy a második irta, tényleg csak az vegyen, aki nem tud komolyabb, vagyis inkább minőségi telefont megengedni magának. Szervizes vagyok, de tapasztalatból is mondom, hogy az LG-kel tényleg rengeteg probléma van. Úgy a 60 ezresekkel, mint a 20 ezresekkel, mert az LG az árnövekedésben nem a minőséget adja, hanem a beépitett alkatrészek magas profitmutatóját! Amúgy milyen készülékre gondoltál? Talán elmondom véleményem, tapasztalatom róla!
6/11 anonim válasza:
2.dik vagyok? Milyen készülékre gondoltál? Amúgy a minőség nem az árral növekszik, azt egy adott modell alapján itéljük meg, hogy van vagy nincs! De egy LG telefonról sincs tudomásom, amelynek lenne egy kicsi minősége is! Egyetlen telefonjuk nincs, amely lenne olyan minőség, anyaghasználat, összeszerelés és tudás terén, mint a Samsung Wave. Akkor hol vannak a Sony X8-ak, Galaxy S-ek, OMNIA7-eK, Desire-ök.... Ha teheted NE VEGYÉL LG-T!!
7/11 A kérdező kommentje:
kedves első, megadnád az email címedet? szeretnék kérdezni tőled valamit ha nem gond:)
2011. febr. 3. 19:14
8/11 anonim válasza:
Persze. discreted@gmail.com. De ott van az irás alatt, hogy privát e-mail a válasz irójának! :)
9/11 A kérdező kommentje:
küldtem mailt:)
2011. febr. 3. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!