Miért nem jön be az internet az érintôképernyôs mobilomon?
Figyelt kérdés
Van egy másik érintôképernyôs mobilom de azon nem jön be az internet, be van kapcsolva a WIFI és WIFI mellett vagyok de egyszerûen mindig azt adja be nekem hogy:
"ön jelenleg offline"
Miket kell beállítanom hogy bejöjjön az internet? (Már vagy egy és fél éve megvan az az érintôképernyôs mobilom ami csúcsmodern a régiekhez képest és egyszerûen az internetet nem képes beadni?+
2018. okt. 7. 11:02
1/9 A kérdező kommentje:
Miket kell beállítanom rajta?
2018. okt. 7. 11:03
2/9 A kérdező kommentje:
Vagy ha olyan SIM kártyák rakok bele amin van internet akkor beadja az internetet attól még hogy offline-t ír ki?
2018. okt. 7. 11:18
3/9 anonim válasza:
wifi esetén legyél rákapcsolódva a wifi modemre, mobilinternetnél meg helyes apn beállítás szükséges
4/9 A kérdező kommentje:
Sajnos sehol se találom a WIFI modem meg az APN csak VPN van de ott nem ad be semmit, meg amikor át akarok küldeni Bluetoothon egy videót a Tablet-re, mindig sikertelen. Ezek a "csúcsfejlett" gépek jem tudnak semmit! O_O
2018. okt. 7. 11:46
5/9 A kérdező kommentje:
Van egy csomó beállítás de nemtalálom a modemet, egyszerûen egy ilyen fejlett telefon nem tud beadni egyszerû dolgokat mint az internet.
2018. okt. 7. 11:48
6/9 A kérdező kommentje:
:(
2018. okt. 7. 11:48
7/9 A kérdező kommentje:
Ez pénzlehúzás! :(
2018. okt. 7. 11:49
8/9 anonim válasza:
Bekapcsolod a wifit, frissíted a keresést, ha látod a hálózatodat, csatlakozást indítasz és megadod ja elszavad. Az "érintôképernyôs mobil" tipusú készüléken ezt így kell elvégezni.
9/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem megy. Nem adja be mert mindenhogy ahelyett hogy beadná a netet, kiírja hogy: "ön jelenleg offline"
Már mident próbáltam de egyszerûen kész vagyok.
2018. okt. 7. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!