Miért nem frissül a messengerem?
Akinek olyan telefonja van mint nekem, mindenkinek át állt már egy hete, de nekem még mindig a régi van. Nem tudok vele mit csinálni nem lehet frissíteni!
Samsung galaxy j7 (2016)
Hogy érted, hogy nem lehet frissíteni? Ránéztél, hogy van-e hozzá frissítés? Nem írja, hogy lenne? Vagy megpróbálod manuálisan elkezdeni, és megakad a folyamat?
Ilyen esetben általában arról van szó, hogy másoknak automatikusan elindulnak ezek a frissítések, neked viszont manuálisan kell elindítanod.
Nem jelennek meg mindenkinek globálisan a frissítések..
Nekem a messenger már 1 hete átállt az új felületre, pedig az automatikus frissítés is le van tiltva a Play Store-ban.. Szóval, hogy azt hogyan sikerült megcsinálnia, az egy jó kérdés.
Nem is ír ki frissítést, csak a megnyitást na értitek?
Pedig magától kéne neki, de akkor se lehet ha akarom!
Pedig nagyon szeretném, hogy nekem is olyan legyen..
Nem vagyok a kislányod! Főleg azért nem mert fiú vagyok..😅
A másik meg az, hogy ki a f****om kérte, hogy írjál ide, ha leszólod a másikat?
Hülye gyerek..
"mert fiú vagyok.."
Én kérek elnézést, mert a fenti probléma miatt azt hittem lány vagy, kár, hogy csak phicsák foglalkoznak ilyen marhaságokkal. De te tudod...
Miért csak azok foglalkoznának? Azért mert téged nem érdekel, nem jelenti azt, hogy mást sem!
Mennyi hülye megfordul itt..😅😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!