Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi Mi A1 32/4GB jó vétel...

Xiaomi Mi A1 32/4GB jó vétel újonnan 50. 000Ft alatt?

Figyelt kérdés

4 éves Honor 6-omat cserélném le lassacskán valami másra, lehetőleg 50k alatt szeretném megúszni a produkciót. Fő szempont a stabilitás és a használható kamera. Mi A1-et újonnan lehet kapni 50 alatt szállítássa együtt, van ennél jobb ajánlat ebben az árkategóriában?

A Moto X4-gyel szemezek még, bár az drágább, és ár-érték arányban nem világbajnok, de az előző telefonom is Motorola volt (Droid Mini), és nagyon szerettem.

2018. okt. 2. 21:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ha szigorúan a hátlapi kamera fényképkészítési képességeire koncentrálunk, elsősorban nappali fényviszonyok között, akkor lesz-e érdemi különbség a Mi A1, A2, A2 lite és Redmi 5 note között? Persze ennek már van gondolom egy szubjektív oldala is, hogy pl. a színek telítettebbek vagy természetesek inkább, kb. ahány teszt, annyi konklúzió.
2018. okt. 3. 18:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Alapvetően a képminőségben nem hinném, hogy lesz érdemi különbség, max videózás terén, mivel a Mi A1 4K felvételeket is készít, még a többi nem. Esti képről meg ugye felesleges beszélni, egyik sem fog kiemelkedően teljesíteni ezen a téren. A színvilágban már inkább akadhat különbség, de az egy szinten szubjektív tényleg. Ebben a kategóriában szerintem a combosabb akksit, a valamivel erősebb SoC-t és a 4GB RAM-ot hosszú távon jobban ki fogod tudni használni, mint a valamivel másabb kamerát. Én az erősebb hardver felé húznék a helyedben, de végső soron neked kell eldöntened.
2018. okt. 3. 19:06
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sokat segítettél! Ment a zöld.
2018. okt. 3. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!