Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi Mi A1 32/4GB jó vétel...

Xiaomi Mi A1 32/4GB jó vétel újonnan 50. 000Ft alatt?

Figyelt kérdés

4 éves Honor 6-omat cserélném le lassacskán valami másra, lehetőleg 50k alatt szeretném megúszni a produkciót. Fő szempont a stabilitás és a használható kamera. Mi A1-et újonnan lehet kapni 50 alatt szállítássa együtt, van ennél jobb ajánlat ebben az árkategóriában?

A Moto X4-gyel szemezek még, bár az drágább, és ár-érték arányban nem világbajnok, de az előző telefonom is Motorola volt (Droid Mini), és nagyon szerettem.

2018. okt. 2. 21:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Jo telefon, nekem is ez van, viszont:

ez egy tavalyi modell, már kapható a Mi A2 és az A2 Lite is.

2018. okt. 2. 22:22
 2/13 A kérdező kommentje:
...Honor 9 Lite esetleg?
2018. okt. 2. 22:22
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem ragaszkodom friss modellhez, ha tökéletesen működne, a 4 éves Honorommal se lenne nagyon bajom. Csak a frissessége miatt nem fizetnék érte többet.
2018. okt. 2. 22:26
 4/13 anonim ***** válasza:

Ennyi RAM-al és Snapdragon 625-el? Nem, nem igazán van jobb vétel. Az akksija is szerintem pont jó, 3080mAh elegendő szerintem, legalábbis biztosan jobb üzemideje van egy 3000-es teleppel szerelt S9-nél. Abban azért a combosabb hardverek kényelmesen elviselnének még 500mAh-t legalább, mint pl ahogy már Note9-be is mertek nagyobbat rakni (4000mAh). A Type-C is egy fontos újdonság, amivel ez a telefon rendelkezik. A kamerái is nagyon jók az árkategóriához képest, 4K30fps videórögzítésre is képesek.

Alternatívaként ott van a kb. ugyanolyan hardvereket tartalmazó Mi A2 Lite. Annyiban különbözik, hogy notch van rajta, nem képes 4K-ban videót rögzíteni (nem gyári kamera programmal tud csak), nagyobb az akksija (4000mAh) és nagyobb a képernyő felbontása is (2280x1080).

2018. okt. 2. 22:29
 5/13 anonim ***** válasza:
Ja, és árban a Mi A2 lite ugyanott van, mint a Mi A1, ezt még kihagytam.
2018. okt. 3. 00:23
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, elgondolkodtató a dolog. Kicsit tovább fűzve a dolgot, Mi A2 Lite vagy Redmi Note 5? Bár szerintem nagyon egyikkel se nyúlnék mellé, használati értékben nem hiszem, hogy érdemi különbség lenne köztük.
2018. okt. 3. 01:20
 7/13 anonim ***** válasza:

Vegyél MI A2, 60000 ft, vagy

Redmi note5, 65000 ft, az Eustockról.

2018. okt. 3. 07:36
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha a kamera nem, viszont az üzemidő fontos, akkor a Note 5 a 4000mAh-es telepével jó választás még.
2018. okt. 3. 11:57
 9/13 A kérdező kommentje:
A kamera elég kardinális kérdés. A Mi A2 nem szimpi a kisebb akku miatt. A Lite és a Note 5 között vacilálok. Elég sok tesztet, összehasonlítást olvastam, hardveresen elég egyértelmű a Note 5 előnye, a kamerát illetően viszont elég vegyes értékelések születnek. Talán a kisebb mérete miatt a Lite felé húzok.
2018. okt. 3. 12:04
 10/13 anonim ***** válasza:
Ebben az árkategóriában valahol kompromisszumot kell kötni. Vagy egy hangyaf...nyit erősebb hardver gyengébb kamerával, vagy jobb kamera. Még a felső kategória némelyik modelljei sem elégítik ki maximálisan a legnagyobb elvárásokat és itt most kifejezetten az S9-emre gondolok. Nagy problémám nincs az üzemidővel, az előző telómhoz képest ez is előrelépés, csak azért akad példa nem egy csúcstelefonra bitang akksival. Ki tudja, ha nem lett volna a Note 7 esete, akkor lehet 3500-4000mAh-es telep lenne a telómban.
2018. okt. 3. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!