Xiaomi Mi A1 32/4GB jó vétel újonnan 50. 000Ft alatt?
4 éves Honor 6-omat cserélném le lassacskán valami másra, lehetőleg 50k alatt szeretném megúszni a produkciót. Fő szempont a stabilitás és a használható kamera. Mi A1-et újonnan lehet kapni 50 alatt szállítássa együtt, van ennél jobb ajánlat ebben az árkategóriában?
A Moto X4-gyel szemezek még, bár az drágább, és ár-érték arányban nem világbajnok, de az előző telefonom is Motorola volt (Droid Mini), és nagyon szerettem.
Jo telefon, nekem is ez van, viszont:
ez egy tavalyi modell, már kapható a Mi A2 és az A2 Lite is.
Ennyi RAM-al és Snapdragon 625-el? Nem, nem igazán van jobb vétel. Az akksija is szerintem pont jó, 3080mAh elegendő szerintem, legalábbis biztosan jobb üzemideje van egy 3000-es teleppel szerelt S9-nél. Abban azért a combosabb hardverek kényelmesen elviselnének még 500mAh-t legalább, mint pl ahogy már Note9-be is mertek nagyobbat rakni (4000mAh). A Type-C is egy fontos újdonság, amivel ez a telefon rendelkezik. A kamerái is nagyon jók az árkategóriához képest, 4K30fps videórögzítésre is képesek.
Alternatívaként ott van a kb. ugyanolyan hardvereket tartalmazó Mi A2 Lite. Annyiban különbözik, hogy notch van rajta, nem képes 4K-ban videót rögzíteni (nem gyári kamera programmal tud csak), nagyobb az akksija (4000mAh) és nagyobb a képernyő felbontása is (2280x1080).
Vegyél MI A2, 60000 ft, vagy
Redmi note5, 65000 ft, az Eustockról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!