A telefonom beleesett a vízbe, az alábbi problémákat produkálja. Szerintetek menthető még?
Kb 2, max 3 másodpercet töltött el a vízben. Amilyen gyorsan tudtam, kikaptam. Sony Xperia XA2-ről van szó. Elvileg cseppálló a telefon, viszont nem vízálló, nem rendelkezik IP68-al.
Először még működött 1-2 percig, majd újraindult magától, aztán kikapcsolt. Utána nem is kapcsolt be. Éjszakára betettem egy adag rizsbe, ahogy a "nagykönyv" írja.
Másnap kivettem belőle, próbáltam bekapcsolni, ment is. Bár csak csökkentett módban indul. Induláskor egy-két felesleges rezgést produkál, plusz kétszer jelenik meg az indítóképernyő.
Használtam is pár percig, majd egy függőleges csík jelent meg a kijelző közepén, ami maradt is ott. Úgy döntöttem kikapcsolom s vissza teszem az adag rizsbe. Jelenleg is ott csücsül.
Gari van rá, kb fél éve vettem, viszont külön telefonbiztosítást nem kötöttem rá.
Mik az esélyek?
#8.
Értelek. Csak még azt nem értem mindíg, ha a kérdésre nem tudsz értékelhető választ adni, azon kívül hogy nem kapcsolnád be (ami már megtörtént, mert leírtam), akkor miért fáradozol a válaszadással?
Minden tisztelettel.
A helyedben rögtön szétszedtem volna a telefont, és pár napig hagytam volna száradni.
Ha szerencséd van, szerintem most is "csak" egy érintkezés szennyeződött, de egyébként működik a telefon.
Ha nem, hát...
Kérdező, most már jó lenne ha befejeznéd az oktalan értetlenkedést!
Az első válaszban tapasztalatokat rejtettem el számodra, amit a későbbiekben megfogadhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!