Az LG G3 a fade screen tüneteit produkálja. Vagyis elkezd vibrálni, majd elsötétül a képernyő, viszont nincs lezárva és ugyanúgy érzékel mindent. Mit tehetek vele?
Fix megoldás nincs. Akármit is írnak a neten, én is végigmentem mindenen. Valamikor 1 hétig jó volt, valamikor 2 napig aztán megint.
Alaplapcsere az egyedüli megoldás.
De kérdéses hogy megéri -e egy 4 éves telefonon.
Tudom, már nem mai a kérdés, de hátha segít még valakinek.
Nekem komoly problémáim voltak a telefonommal, elsötétült (vagy olykor "csak" a képernyő fele), lassú volt, laggolt, lefagyott, kikapcsolt magától, nem kaptam meg az sms-eket, ha hívtak azt jelezte másoknak, hogy ki vagyok kapcsolva, nem működött a mobilnet, a wifire csatlakozásnál nem sokra rá megőrült és kikapcsolt stb.
Nekem panelcsere volt 50-ért, azóta kb 2 év telhetett el. Igazából a lassúság, laggolás, lefagyás, képernyő elsötétülése még mindig van, de ezen már túljutottam. Akkor nekem megérte inkább megcsináltatni.
Most már 7-8 év után elkezdtem új telefont nézni (ilyen nem lesz, de jó lenne 10-15 évig használni), mielőtt esetleg feladná az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!