Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mikor találkoztál elöszőr...

Mikor találkoztál elöszőr Apple termékekkel, milyen érzés volt megvenni?

Figyelt kérdés

Gondolok itt az iphone-okra, Macbook stb.

Mondatokban.

2018. szept. 30. 09:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
38%

Régi vicc:

- Mi volt a legnehezebb, amikor átálltál windózról az almára?

- Otthon elmondani, hogy bvzi lettem.

2018. szept. 30. 20:49
 12/20 anonim ***** válasza:
66%
Meddig fikáztatod magad?
2018. okt. 1. 10:36
 13/20 anonim ***** válasza:
69%
2005, iBook G4. Kisebb volt, mint az előző laptopom, ellenben majd 2x annyiba került :-) De amúgy semmi különös érzés nem volt, 2 nap alatt belaktam, és használtam, mint minden más gépet addig. Persze, tetszett, nem mondom, hogy nem, de végül is b..i nem lettem, így minden jól alakult.
2018. okt. 1. 16:58
 14/20 anonim ***** válasza:
54%

"Tehát ez nem olyan, mint más dolgoknál, hogy fizetek és berakom a táskába, hanem valami különleges lelkiállapottal is jár?"

Ha megnézzük, hogy mennyien sátraznak le az Apple boltok előtt és szinte verekednek hogy végre vehessenek egy telefont amit amúgy egész évben meg lehet vásárolni, akkor mondhatjuk hogy igen :D

2018. okt. 1. 19:45
 15/20 anonim ***** válasza:
54%

Amúgy én androidos vagyok, és az Oneplus 3T-nél volt egy kis "hű de király" érzésem.

Alapból megvolt a jó híre, sokat is kellett várni a kiszállításra és egy igazi gyöngyszem volt. Jó volt ránézni, kézbe venni, használni, nyomkodni. Igaz ott van a tény, hogy előtte 10-20 ezret érő használt telefonjaim voltak.

Az érzés is jó volt, hiszen a saját pénzemből vettem. Korábban csóró egyetemistaként örültem hogy kajára telik. Most meg konkrétan a "fusi" pénzemből lett egy telefonom.

Másrészt minden csoda 3 napig tart. Az új telefon is azt tudja mint a régi tudta, csak sokkal gyorsabban. Aztán pár nap, belakja az ember és használja. És használom 2 éve, mert még mindig bőven teszi a dolgát.

Anno sokkal nagyobb "katarzis" volt megvenni az asztali gépemet egy gyenge laptop után és maxon tolni a játékokat. Mára az is csak használati eszköz ami kiszolgál.

2018. okt. 1. 19:52
 16/20 A kérdező kommentje:

Én tudom milyen csórónak lenni, régen Alcatel telefonjaim voltak mindenki rajtam nevetett akinek akkor Xperia Z, Samsung Galaxy S,iphone 4 stb. voltak a menők.

Állandóan lefagyott, meg ahogy kézbe fogtad a hányinger elkapott a műanyag pattogós króm kerettől. Meg recsegő hátlap... anno volt egy munkahelyem ahol azért rugtak ki, mert a fönők azt hitte rányomtam a telefont, közben meg lefagyott.

Azóta meg se érintek egyetlen Alcatel telefont, valahogy a hideg rázás és a nyomor érzése kering a lelkem mélyén.

Bzzinak nem mondanám az Apple termékeket, mert még egy ennyire öszhangban lévő céget nem találsz.

Igaz, hogy nagyon brutál pénzeket kérnek el vagyis nekünk ez sok, de itt Bécsben volt aki 4 Xs-t vett a családnak, mintha négy kiflit vett volna.

2018. okt. 2. 17:37
 17/20 Szirty ***** válasza:
44%
Értékrend rulz
2018. okt. 3. 16:24
 18/20 anonim ***** válasza:
Az tény, hogy eléggé időt állóak az alma telefonok. Legalábbis a régebbiek. Több munkatársamnak 5S, 6S van. 3-5 éves telefonok és a mai napig semmi gondjuk vele.
2018. okt. 3. 19:27
 19/20 anonim ***** válasza:

"Több munkatársamnak 5S, 6S van. 3-5 éves telefonok és a mai napig semmi gondjuk vele."

A családban is van olyan androidos telefon, ami nyáron múlt 3 éves és még semmi baja és az csak a töredékébe került egy IPhone-nak, szóval ettől én most nem fogok hasra esni! De több olyan telefon is van, ami másfél-két éves vagy picit több és még egyikkel sincs baj. És ezek mind alsó- illetve középkategóriás telefonok, nem "prémium" készülékek...

2018. okt. 3. 22:45
 20/20 anonim ***** válasza:

2006-ban találkoztam először Apple termékkel amikor MP3 lejátszót kerestem. Vettem egy iPod nano-t, és teljesen elvarázsolt. Előtte nem volt még csak hordozható CD lejátszóm sem, egy rossz walkmant nyúztam csak. Gondolhatod: Click Wheel, színes kijelző, 2gb tárhely, az akksi rengeteg időt bírt. Szerettem nagyon.

Aztán jött az első iPhone, először a hírek róla hogy valami nagy készül. Megvettem, és azóta csak iPhonejaim voltak. Igen, fiatalabb koromban kellett mindig az új, nem mert vagány hanem mindig a legjobbat és a legtöbb fícsört akartam magamnak. Ma már leálltam a 6s-nél. Az újabbak számomra SEMMI újdonsággal nem szolgálnak. Semmi olyan nincs bennük amire szükségem lenne. Megengedhetném magamnak minden gond nélkül, de AKKOR IS: az új iphonok mostani ára felháborító.

Szeretem mindig nézni amikor új termékeket dobnak a piacra, de itt megáll a dolog.

Picit idősebben, családdal más a prioritás, más dobogtatj meg a szívemet.

2018. okt. 4. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!