Ti milyen telefont vennétek 40 ezerért?
Lehetőleg újat és EU raktárból.
Egy ismerősöm akar venni egy telefont, de akármennyire is keresünk, nem találunk semmi normálisat ebben az árban a kikötések miatt.
És az a kikötés, hogy legyen 4,5 és 5 inch/col között. Néztem ennyiért több Xiaomi-t is, de valamiért az összes mai telefon 5,5 col felett van, nem is értem miért..
És még az is fontos lenne, hogy az árért a legjobb hardware-t kapjuk, és lehetőleg ne egy régebbi pár éves modell legyen.
Előre is köszönöm a segítőkész válaszokat.
Olyan feltételeid vannak, amik nem igazán kompatibilisek egymással. Szerintem ezen feltételek mellett ezek a legkorrektebbek:
Motorola Moto G5
vernee Thor
Én is 5 colost akartam. Aztán vettem egy 6 colost mert sokkal jobban megérte, most meg örülök a döntésemnek.
Amúgy Redmi 6, Meizu 7 pro...
5,2" Meizu M6 3/32 okostelefon... .
(Eustock - pár nap alatt, meg is jön).
Ennél kompakt méretben, viszonylag új telefont, már nem tudtok találni.
A Vernee meg a Meizu tökéletesen megfelelőek.Pénztárcabarát,jó akksi,szép nagy kijelző,stabil oprendszer....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!