Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xiaomi redmi note 5, megéri?

Xiaomi redmi note 5, megéri?

Figyelt kérdés
Akinek ilyen van írna véleményeket?

2018. szept. 28. 14:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Jó telefon.

Tökéletesen kielégíti az én igényeimet.

Hasonló árfekvésű telefonok esetén fele ennyit sem tudnak... ezért eléggé favorit.

2018. szept. 28. 14:18
 2/6 anonim ***** válasza:
19%

((Nem éri meg, egy ipari hulladék.

2 hét használat után kidobtam a kukába. ))

Attól még neked megérheti. :D

2018. szept. 28. 14:31
 3/6 anonim ***** válasza:
25%

Jó telefon.

A 2.-nak biztos ájfonja van.

2018. szept. 28. 15:36
 4/6 anonim ***** válasza:
29%
Nincs ájfonom de mág sámsonom sincs. :D
2018. szept. 28. 15:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem egy hónapja van meg, előtte note 4-em volt egy évig, az ég világon semmi bajom nem volt/nincs egyikkel sem. Rátesz egy lapáttal az egészre, hogy kijött a MIUI 10 már note 5re és szerintem marha jó, és szép lett.
2018. szept. 28. 23:30
 6/6 anonim válasza:

Na ez volt az a telefon aminek kb egy év használat után egyik napról a másikra romlott el a kijelzője :D

Egyszer nem ejtettem le a földre, nem történt kb semmi, de a képernyő egyszerűen csak villogni kezdett. Ki sem tudtam kapcsolni, meg kellett várnom hogy lemerüljön.

Szerencsére akkor már nem az volt a fő telefonom, csak hogy az utálkozók gyűlöljenek, Iphone 7 plusom volt már akkor, és igen nekem az ios rendszer jobban tetszik, de ez most nem ez a téma.

Lényeg hogy nem volt olyan rossz telefon, viszont ez a képernyős dolog elég fura volt.

2021. jan. 28. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!