Xiaomi MI A2 megéri a 25 ezer többletet A1hez képest? A processzor újabb típus elvileg, meg jobb a kamera, ram ugyanannyi, teszt mobilarénás mérvadó teszt még nincs az újról, így nincsenek értékek sem.
"# 2: kifejtenéd mire gondolsz?"
PL az NFC hiánya. Más gyártóknál lassan már a belépő szintű telefonokon is van.
"Helyette van infra, de nem ezen van a hangsúly, mert a kérdés teljesen másról szól"
Köszi, de mit csináljak az infrával? :D
Nem tudnám mire használni, ellenben az nfc-t napi szinten használom. Nem csak fizetésre. És ezért nem kellett méregdrága telefont vennem.
(Te kérdeztél rá, hogy mire gondolok.)
"Köszi, de mit csináljak az infrával? :D"
Pl. távirányító? :D
"Nem tudnám mire használni, ellenben az nfc-t napi szinten használom. Nem csak fizetésre. És ezért nem kellett méregdrága telefont vennem." Ez már nagyon felhasználó függő, ki - mire vágyik...
... nem mindenki arra, amire te. Én például megvagyok NFC nélkül. Csak ez most olyan, hogy más gyártó telefonjainál is fel lehet sorolni a hiányosságokat, hogy ez pont nincs benne. :D
"Pl. távirányító? :D"
Aaaa. Rémlik valami. Talán van is a fiókom aljában. :D
Arra sincs szükségem. Tv csatornákat nem nézek, mert nem szeretem. Filmekhez, videókhoz pedig nem kell. Elég a google-nek szólnom és a kivánt filmet megnézhetem.
Na mindegy én csak leirtam a véleményemet. Igen mindenkinek más az igénye. És azt is elfogadom, hogy valakinek nem tetszik a véleményem. Nem vagyunk egyformák és ez igy is van jól.
Oké nincs benne nfc, szia!
Lehet venni samsungot mely 1 év után teljesen belassul. Bár mondjuk nem tudom melyik 75e mobiljukba van nfc ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!