Szeretnék egy új telefont de nem találok az "igényeimnek" megfelelőt. Tudnátok mondani valamilyen telefont?
Tehát a régi telefonom (sony m4 aqua) nagyon a végét járja é szeretnék egy új telefont.Konkrét elképzeléseim vannak hogy milyet szeretnék:
-minimum 16 GB-os legyen
-két simkártyás
-13 megapixeles kamera(rendes minőségű,nem olyan mint a sonymnak)
-5 megapixeles előlapi kamera
-ne no name márkájú legyen
-ujjlenyomat olvasó nem szükséges,de ha van is ne a hátoldalán legyen
-a kamera lehetőleg a hátlap szélén legyen
-legyen belőle fehér színű
-legalább 3000 mAh-es legyen (bocsánat ha nem így kell írni)
-lehetőleg szögletes formája legyen
-minimum 5 maximum 5,2-es kijelzője legyen
-az is nagyon fontos hogy ne legyen horror áron kb.: 50-60.000
Ha tudtok ilyen telefont mondani akkor légyszíves írjátok meg!Köszi a segítséget
Moto e4
De pl ha a kedves kérdező venné a fáradtságot és mondjuk rámenne a arukereso.hu olalra és megnézné h az igényeinek milyen telefont dob ki,és konkrétról kérdezne nem lenne enyi felesleges kör. De aki h...
11-es válaszoló;
Én kérdeztem már a Huawei P9 Lite-ról,de akkor azt nem vetted észre
samsung A3/A5 (2017)nek elol van az ujjlenyomat olvasoja.
a kamera elhelyezkedeset leszamitva megfelel az A5 neked.
mas elol ujjlenyomatos telefont csak dragabb kategoriaban tudok.
de pl en hasznaltam az emlitett A5 os keszuleket fel evig,engem spec zavart,hogy elol van a leolvaso.
sokkal kenyelmesebb hatul.es pl huaweiken plusz funkcioi is vannak.szamomra hasznosak is.
jelenleg egy p smartot hasznalok,ennek ugyan kicsit lassan indul a kameraja,de maga a minosege atlagos felhasznalasra megfelelo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!