Szeretnék egy új telefont de nem találok az "igényeimnek" megfelelőt. Tudnátok mondani valamilyen telefont?
Tehát a régi telefonom (sony m4 aqua) nagyon a végét járja é szeretnék egy új telefont.Konkrét elképzeléseim vannak hogy milyet szeretnék:
-minimum 16 GB-os legyen
-két simkártyás
-13 megapixeles kamera(rendes minőségű,nem olyan mint a sonymnak)
-5 megapixeles előlapi kamera
-ne no name márkájú legyen
-ujjlenyomat olvasó nem szükséges,de ha van is ne a hátoldalán legyen
-a kamera lehetőleg a hátlap szélén legyen
-legyen belőle fehér színű
-legalább 3000 mAh-es legyen (bocsánat ha nem így kell írni)
-lehetőleg szögletes formája legyen
-minimum 5 maximum 5,2-es kijelzője legyen
-az is nagyon fontos hogy ne legyen horror áron kb.: 50-60.000
Ha tudtok ilyen telefont mondani akkor légyszíves írjátok meg!Köszi a segítséget
Szerintem 60.000 forintért már vannak igen is jó,nem no name telefonok,és én azokat keresem:)
Példának írtam egy Huawei készüléket aminek csak annyi a "hibája" hogy hátul van az ujjlenyomat olvasó
"és ha belegondolsz nem olyan nagyok az igényeim.Nem azt kértem hogy váltsa meg a világot,hanem hogy jó legyen a kemerája ;)"
Épp csak azt kéred. :D Az "olcsó" telefonoknál pont a kamera ami gyenge.
Egyébként ha nem szükséges az ujjlenyomatolvasó, akkor miért baj ha hátul van?
7-es válaszoló.
NEM szükséges az ujjlenyomat olvasó, de ha van raja akkor ne hátul legyen.Ezen nem tudom mit nem lehet érteni.
*azért baj ha hátul van mert nekem nagyon nem tetszik hogy az ujjlenyomat olvasó helyén kivan hagyva egy kis rész a tokon
-Xiaomi mi A2 lite.
Olyat nem tudok ahol nem hátul van az ujjlenyomat olvasó. Amit írtam a kijelzője is nagyobb, de a mostani telefonodnál nem nagyobb maga a telefon.
Talán a Meizu-k között lehet olyat találni ahol nem hátul van az ujjlenyomat olvasó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!