Xiaomi telefonon a MIUI 10-nél hogy tudom megszüntetni azt, hogy csak úgy beugorjanak egész képernyős hirdetések?
Az alkalmazásokon belül ki tudtam kapcsolni, de miután frissítettem miui 10-re, nem csak azok voltak, hanem bárhol bármikor beugrik random hirdetés az egész képernyőre. Ezt hogy lehet megszüntetni? Mert imádom a MIUI 10et, semmire se cserélném le a telóm, de ez marha idegesítő. Már a neten is keresgéltem, de egyenlőre semmit nem találtam erről, csak azt hogy az alkalmazásokban megjelenő kicsi hirdetéseknèl hogyan kell. Az meg már kész. Légyszi segítsetek...><
Előre is köszönöm a válaszokat!!
Olcsó húsnak hig a leve.
Ma még csak kéretlen reklámok, holnap már kéretlen kártevők vagy programok másznak be.
Miui 10 felhasználókènt nyilatkozok, a random felugró egèsz kèpernyős reklámok valamilyen külső appnak a mellèkhatása pl.: letöltött widget , èlő hattèrkèp, vagy simán csak egy random alkalmazás, de hamar kibukik hogy melyik a hibás...
Sajnos vannak beípített reklámok a miui 10 feljlesztői verziójában( mivel mèg stabil nagyon kevès eszközre van) , de ezeket ki lehet kapcsolni nagyrèszt az adott alkalmazás beállításaiban, de ezek csak azok a reklámok amik pl. a zenelejátszó megnyitásánál jón elő nem csak úgy...
"Nem gondoltam volna, de tényleg valamelyik app lehetett, ami eddig nem volt a telómon,"
1.es vagyok. Mondom én. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!