Xiaomi Redmi Note 5 vagy Xiaomi Mi A2 telefonok közül melyiket érné meg jobban megvenni?
Mindkettő rendelkezik pozitívummal és negatívummal is ami miatt nehéz a választás nekem.
A Redmi Note 5-be az előnyök az erős akkumulátor (4000 mAh), bővíthető memória és a MIUI felület.
A Mi A2 előnyei pedig hogy komolyabb&erősebb processzorral rendelkezik továbbá bitang jó kamerái vannak, viszont nincs rajta jack...
Szerintetek melyik érné meg jobban?
Nekem Xiaomi Redmi Note 5+ om van lassan fél éve semmi rosszat nem tudok mondani a telefonomra.
Sztem gondold át neked melyik érné meg jobban mire is akarod használni jobban :)
Bluetooth headset miatt, már egy éve nem használom a Jack csatlakozót, viszont emiatt gyorsabban merül és a headset-et is tölteni kell.
Ha meg akksi: Mi A2 mellé, érdemes egy power bankot is vinni, hogy egy nap alatt, gyakrabban fel tudjad tölteni.
Döntöttem...
A Mi A2 győzött! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!