Az alliexpressen minden super amoled kijelző hamisítvány?
Inkább az "utánzat" szót használnám.
Óráknál is van eredeti,replika és hamisítvány. A replika az eredeti tökéletes utánzata ,csak valamivel rosszabb minőségű anyagból van és nem a hivatalos gyártó csinálja. A hamisítvány meg egy silány minőségű vacak,távolról még úgy ahogy hasonlít,de közerlről nézve látszik,hogy nem stimmelnek a dolgok.
Volt egy 600.000es órám. A replika ára 130.000 körül volt ,a hamisítványt pedig 4-5.000Ft-ért árulták.
Ezt a kis regényt azért irtam ,hogy értsd miért nem mindegy ,hogy hamis e valami vagy csak utánzat.
# 1
Értem csak kicsit el gondolkodtam,merjek e venni alliexpressről kijelzőt vagy sem,meg pl itthoni boltok amit drágábban adnak és kiírják,hogy gyári az valóban gyári e vagy ilyesmi helyről szerzik csak hasznot tesznek rá?
Markaszervizben gyarit raknak ra.
Hasznalt telefonosnal lehet ,hogy gyarit ,csak benne van a pakliban,hogy hasznalt lesz.
# 3
Én most nem márkaszervizre gondoltam,hanem telefon alkatrészeket árusító boltokról.
Nagyon egyszerű.
Az alin vagy ebayen vagy ahol veszed, rákérdezel vásárlás előtt az eladónál.
Ha nem eredeti, nem rendeled meg.
Ha eredetinek mondják, de más érkezik, akkor visszakéred a pénzed.
# 7
Igen tudom,csak igye hallottam már volt gond visszafizetéssel meg ugye mire oda vissza küldözgeti az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!