Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Betörték a telefonom kijelzőjé...

Betörték a telefonom kijelzőjét, ilyenkor miket kell intézkedni, mennyi a kijelző cserének az ára?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tehat mint emlitettem,egy gyerek betorte a telefonom(Samsung galaxy j500)kijelzojet,reagalni reagal viszont az alja teljesen be van torve...leirnatok nekem hogy mukodik ez hogy a masiknak kell fizetni,vagy kicsereltetni?!

Nekunk kell kicsereltetni,es mi csak elkerjuk a penzt az illetotol?Vagy hogy van ez?

Es mennyibe kerulne?

2018. szept. 10. 19:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Jelen esetben olyan nincs, hogy nekik "kell" kifizetni..

Ők (a szülei...mert gondolom kisgyerek) mondhatják azt, hogy kifizetik, vagy azt is, hogy nem.

Ha nem, akkor beperelheted őket (talán?!) és ha nyersz, kifizetik.

2018. szept. 10. 19:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Én biztosítást fizetek, bármi iolen van, zsír új készülémet kapok.
2018. szept. 10. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Elvileg úgy illene, hogy bemutatod a számlát a másik félnek és kifizetik. Úriemberek között legalábbis.
2018. szept. 10. 20:26
 4/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Te kifizeted, kérsz számlát és odaadod neki, hogy ennyivel jön neked, de kényszeríteni nem tudod, max feljelented.
2018. szept. 10. 23:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Garancia nincs törésre. Ha rendes az "elkövető" akkor kifizeti neked.

19.000 ha az egész előlapot akarod cseréltetni, 16.000 ha csak a kijelzőt.

2018. szept. 11. 19:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom mindenkinek!:)
2018. szept. 14. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!